Znamo prva tri finalista 'Znaš il' padaš'!

Josip Regovic/PIXSELL
Nakon ove osme epizode doznat ćemo i tko će biti prvi superfinalisti
Vidi originalni članak

Kviz 'Znaš il' padaš' polako se bliži kraju, a ovo su tri finalista koja će nastupati u sljedećoj, osmoj po redu, epizodi u nedjelju u 19:00 sati. Live epizodu možete pratiti na JoomBoos YouTube kanalu, a ako još niste, vrijeme je da upoznate finaliste.

1. Marco Cuccurin, 17 godina

Marco ima 17 godina, dolazi iz Pule i njegov je hobi već dugih osam godina - pjevanje. Nastupao je i u showu Zvijezde, ali osim pjevanja ima još nekoliko talenata. Nekad se aktivno bavio i plesom, a uz to je i super kuhar. Smatra da je idealan kandidat za live kviz zato što je duhovit, originalan i vrlo hiperaktivan, a tu svoju energiju svakako namjerava usmjeriti i na glasanje za Europski parlament. Smatra kako samo aktivacijom možemo stvoriti bolju budućnost i poziva sve da se odazovu!

2. Mateo Kovač, 19 godina

Mateo Kovač je 19-godišnji brucoš Agronomskog fakulteta u Zagrebu. U slobodno vrijeme svira saksofon i bavi se trčanjem. Prijavio se na 'Znaš il' padaš' jer želi testirati svoje znanje i želi upoznati nove ljude.

3. Marko Blažević, 18 godina

Posljednji od tri finalista u osmoj epizodi je Marko Blažević iz Požege. Ovaj 18-godišnjak u slobodno vrijeme sluša glazbu, pjeva karaoke te ide na kvizove. Vrlo je kreativan i sudjelovao je u brojnim EU projektima, a na 'Znaš il' padaš' se prijavio da stekne novo iskustvo, upozna nove ljude i zabavi se na kreativan način te ponešto i nauči.

Blagdanski broj JoomBoos Videostar magazina konačno je vani i prepun je ekskluzivnih priča. Uz to, unutra su i blagdanske čestitke na koje možete upisati poruke, želje i pitanja za JoomBoos youtubere i poslati ih za JoomBoos na adresu 24sata, Oreškovićeva 6H/1, 10020 Zagreb, a najkreativnije ćemo nagraditi genijalnim JoomBoos čarapama. Požurite po svoj magazin koji možete naći na svim kioscima! 

Posjeti joomboos.24sata.hr