Znaš il' padaš: Ovo su kandidati nove epizode

Josip Regovic/PIXSELL
Upoznaj kandidate nove epizode live kviza Znaš il' padaš
Vidi originalni članak

Znaš il' padaš je JoomBoosov originalni LIVE kviz koji možeš pratiti u nedjelju u 17:00 sati. Kroz cijeli show vode te tvoji omiljeni youtuberi Nika Pavičić i 8rasta9 kao 'Mirek i Milica'.

Ako želiš sudjelovati u kvizu možeš se prijaviti na jednostavan način.

Ako imaš 17 godina i više, i ti možeš biti dio ovog genijalnog kviza. Prijavi se, sudjeluj i ludo se zabavi!

Sve što nam trebaš poslati je:

1. Ime i prezime

2. Koliko godina imaš

3. Od kuda dolaziš

4. Broj telefona/mobitela

5. Zašto si ti baš idealan kandidat za naš kviz

Prijavu možeš poslati na mail: kontakt@joomboos.hr, a možeš se prijaviti do 18. 11. 2018. 

Sada je vrijeme da upoznaš kandidate nove epizode: S ovom ekipom ti definitivno neće biti dosadno.

Prvi kandidat kojeg ćemo ti predstaviti je Filip Blagec. Filip ima 17 godina i u slobodno vrijeme svira harmoniku i gitaru. Također, s prijateljem ima YouTube kanal za koji snima videa. Filip bi se opisao kao pouzdan, spreman je obaviti svaki zadatak koji mu se povjeri i pritom daje sve od sebe. Nema strah od nepoznatog i uvijek voli naučiti nešto novo.

Sljedeći kandidat je osamnaestogodišnji Gabriel Jurički iz Ivanić-Grada. U slobodno vrijeme također svira harmoniku, a smatra da mu je Europska unija bitna jer onda bez problema može prelaziti granicu samo s osobnom kada ima svirku izvan Hrvatske.

Ovo je naša prva kandidatkinja, Lana Mikša. Lana ima osamnaest godina i brucošica je Kineziološkog fakulteta. U slobodno se vrijeme bavi nogometom, a četiri godine je trenirala košarku. Lana voli biti pred kamerama, voli glumiti i putovati. 

Mateo Kovač je devetnaestogodišnji brucoš Agronomskog fakulteta u Zagrebu. U slobodno vrijeme svira saksofon i bavi se trčanjem. Prijavio se na "Znaš il' padaš" jer želi testirati svoje znanje i želi upoznati nove ljude.

Posljednji kandidat je Sven Prpić. Sven ima 19 godina i dolazi iz Karlovca. Ima brojne hobije, a neki su mu skejtanje, skakanje i fotografiranje. Za sebe ne smatra da je bolji od drugih kandidata, nego čeka da kviz pokaže onog najjačeg.

Fotkaj se sa svojim brojem JoomBoos Videostar magazina kao što je to napravio Dennis Domian i objavi fotku na svom Instagramu uz hashtag #videostarmagazin (stavi profil na javno), i možda bas ti osvojiš JoomBoos poklon paket!  Požuri, petkom biramo tjednog pobjednika!

Posjeti joomboos.24sata.hr