Žongleri, mađioničari i nevjerojatni plesači zavladali su pozornicom Supertalenta

Nova TV
Tko će oduševiti, a tko razočarati?
Vidi originalni članak

Večerašnja epizoda 'Supertalenta' donosi brojne zanimljive točke, te osim fantastičnih plesača poput braće iz Plesnog kluba D'N'F, plesa na šipci kojeg će pokazati talentirana Ana Čudić, vidjet ćemo i nastup atraktivne Plesne skupine Sinovi. Ovi plesači došli su po svoju drugu priliku u Supertalentu. Naime, nastupili su u prvoj sezoni showa i plasirali se na 5.mjesto, a ovaj put vidjet ćemo plesnu točku s elementima hip-hopa, break dance-a i akrobatike.

Svoje će talente pokazati i Prvi hrvatski kečeri. Da uvježbaju točku treba im kažu dva dana, no je li to dovoljno kako bi impresionirali žiri Mislava Čavajdu, Martinu Tomčić, Maria Petrekovića i Danijelu Martinović, tek ćemo vidjeti. 

Inače, profesionalni wrestling spoj je sporta i umjetnosti, čija se radnja prenosi u ringu putem unaprijed isplaniranih borbi. Vrlo je sličan kazališnoj predstavi te danas jedan od najpopularnijih svjetskih sportsko-zabavnih programa, koji je nastao početkom 19. stoljeća u Americi.

Ovotjedna emisija donosi i brojne druge talente koji su svoje vještine i znanja došli pokazati na najpopularniji talent show u svijetu.

Što vas sve očekuje u večerašnjoj epizodi saznajte u 20 sati na Novoj TV.

Posjeti joomboos.24sata.hr