Zvijezde potvrdile: Kričave boje su IN

bellahadid@instagram
Čini se kako su kričave neonske boje poput zelene, žute, narančaste i roze postale pravi hit ove sezone, a zvijezde su preplavile Instagram modnim kombinacijama upravo u ovim bojama.
Vidi originalni članak

Premda smo mislili kako će ovakve modne kombinacije zauvijek ostati u osamdesetima i više se nikada vratiti u modu, uspjeli smo se vrlo brzo iznenaditi.

Kako piše portal TheSun, članice obitelji Kardashian najbolje su ambasadorice ovog stila kričavih boja tako da smo ih u posljednje vrijeme mogli vidjeti u raznim kombinacijama.

Dok je Kendall Jenner svoj kričavo zeleni badić isfurala na plaži, Kylie se za neonsko zelenu kombinaciju suknje i crop topa odlučila za nedavnu popodnevnu šetnju Parizom. Kourtney i Khloe su se ipak odlučile za narančastu i to prilikom boravka u prirodi i planinarenju, dok je Kim svoje obline naglasila uskom zelenom haljinom s prorezom.

 

 

Kako se tebi sviđa ovaj stil?

ŽELIŠ IMATI TETOVAŽU KAO TVOJI OMILJENI YOUTUBERI LAYZ I DENNIS DOMIAN? Brzo na kioske Tiska gdje te uz ljetno izdanje JoomBoos VideoStar magazina čeka PREDOBRA TETOVAŽA. 

Posjeti joomboos.24sata.hr