Astrolozi kažu da su ove veze osuđene na propast

Dreamstime
Pojedine kombinacije horoskopskih znakova nikako ne uspjevaju sačuvati svoju ljubav. Kao da im to neka viša sila ne dopušta...
Vidi originalni članak

Koliko god osjećaji i vjera u zajedničku budućnost bili jaki, neke ljubavi od samog početka osuđene su na propast. Bar ako je vjerovati astrološkim predviđanjima...

Portal 24 sata otkriva koji horoskopski znakovi nisu dobra ljubavna kombinacija.

BIK i VAGA

Dominantni Bik voli biti glavni u svemu, pa tako i u ljubavi. Ipak, voli imati siguran oslonac koji će ga slijepo pratiti u svim njegovim novim pothvatima.
S druge strane taktična Vaga o svemu promišlja bezbroj puta prije nego se upusti u bilo šta.
Na početku se njihove dvije, potpuno različite energije, dobro slažu. Bik uči Vagu kako da se opusti i uživa u životu, a Vaga njega kako da bude strpljiv.
Ipak, u jednom trenutku oboje shvate da su previše različiti i da se nikada neće u potpunosti promijeniti. Tada imaju dvije opcije: prihvatiti jedno drugo u potpunosti ili otići.

LAV i VODENJAK

Nesebični Vodenjak i egocentrični Lav intrigiraju jedno drugo i uživaju u međusobnoj igri zavođenja. S vremenom razvijaju pravi timski odnos u kojem oboje uživaju. Dok Lav uživa u silnoj pažnji koju dobiva, strašljivi Vodenjak kalkulira isplati li se unositi iskrene osjećaje u ovu vezu jer strahuje od slomljenog srca. Međusobno se uvjeravaju da ih je spojila sudbina iako su od samog početka svjesni da su dva različita svijeta. Upravo ta spoznaja, koja je svakim danom sve jasnija, na kraju ih i razdvoji.

DJEVICA i RIBA

Razlike u njihovom karakteru svima su vidljive već na prvi pogled. Dok Djevica čvrsto stoji nogama na zemlji, emotivna Riba najviše vremena provodi "u oblacima". Zato ni ne čudi što Riba u Djevici vidi zaštitnika, a Djevici iznimno odgovara osjećaj važnosti. Ipak, vrlo brzo Riba postavlja svoje uvjete i počinje kontrolirali njihove živote, a zbunjena Djevica se ne snalazi u situaciji obrnutih uloga. Ovakav odnos može dugo potrajati, ali najčešće s vremenom u potpunosti propadne.

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)
Posjeti joomboos.24sata.hr