Baka Prase opjevao svoj auto. Ash: 'Flow je bomba!'

Nakon dugih najava, Baka Prase je danas u 14:00 sati napokon izbacio svoju novu stvar 'Macan'. U pjesmi je opjevao svoj drugi Porche, dok je o prvome pjevao u 'Poniju'. Evo kako su na pjesmu reagirali JoomBoosovci.
Vidi originalni članak

Baka je prije par dana najavio kako ovakav spot i pjesmu od njega još nismo vidjeli i da u 24 sata očekuje dva milijuna pregleda. Iako je pjesma nešto slično onome što je Baka dosad već izbacivao, spot je stvarno vrhunski odrađen i vidi se da ga nije radio preko noći.

POGLEDAJTE VIDEO:

Na njegovu su novu pjesmu i spot odmah su, točnije - prvi - reagirali JoomBoosovci, Marco, Nika, Ash, Bruno, TheSikrt i Ficho. Evo što su oni rekli o Bakinom 'Macanu'...

JOOMBOOS REAGIRA:

"Pohvala za onoga tko je radio spot, stvarno radi odlično", na početku je odmah komentirala Nika, a ostali su se složili.

Sikrt je ekipu zatim pitao kako im se sviđa sama pjesma, bez obzira na to što je spot genijalan. Nika je kratko komentirala: "Pa, imao je on i više catchy stvari..."

'Flow ljudi, flow je bomba'

Ipak, brzo se uključio Ash, kojeg je ekipa prozvala profesionalcem kad su tekst i glazba u pitanju. "Ali flow ljudi... Flow mi je bomba", rekao je Ash.

Na kraju su pjesmi dali i ocjene. Ash mu je za tekst dao četvorku, za flow i glazbu dao mu je čistu peticu, za refren je rekao da mu je brzo ušla u uho, zbog čega pet, ali najviše mu se ipak svidio spot. Sve skupa, za Bakinu novu stvar dao je čistu peticu.

Svi ostali dali su mu četvorke, a što su još rekli i kakve su komentare dali Baki, pogledajte na JoomBoos kanalu.

 

Najcool JoomBoos posterbook pronađi na svim kioscima Tiska!

Posjeti joomboos.24sata.hr