Cijeli svijet luduje zbog lažne božićne reklame!

print screen
Prvo je sve raznježio i natjerao na plač, a onda ih je razočarao...
Vidi originalni članak

Vjerojatno ste i sami primijetili kako su nas božićne dekoracije, pokloni i sve što ide s tim već počeli bombardirati. Ulice polako dobivaju svoje blagdansko lice, a uskoro će i na malim ekranima započeti emitiranje omiljenih božićnih reklama.

No, student John Lewis je pretekao sve svjetski poznate brendove i već je prestavio reklamu kojima je slomio mnoga srca.

Riječ je o emotivnoj priči o dva snjegovića zbog kojih su mnogi pustili suzu, a na kraju se ispostavilo kako je cijela priča jedna velika laž! Naime, iako se u njoj spominje poznati lanac trgovina, zasluge za ovu genijalnu reklamu ne pripadaju kreativna ekipa iz John Lewisa već spomenutom studentu.

"Objavio sam ovaj video bez ikakve namjere da postane ovakav hit, tek kao rezultat svega što sam naučio na prethodnoj godini fakulteta. Hvala svima na divnim komentarima, no reklama je nastala u samo dva tjedna, a s tako limitiranim vremenom nisam je uspio doraditi koliko sam htio. Morao sam ograničiti broj kadrova, rezolucija nije dovoljno dobra... Na faksu sam morao napisati esej o uspješnosti marketinških kampanja, a uz to osmisliti i produkcijski primjer slične reklame, a ovo je jednostavno rezultat toga", objasnio je Nick.

Kako bilo, mnogi su se složili kako je Nick zaslužio bar priznanje i simboličnu nagradu...

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Posjeti joomboos.24sata.hr