Definicija ljubavi: Ove fotke savršeno ju opisuju!

www.hj-story.com
Ne postoji recept za ljubav, ali ovaj fantastični ilustrator na dobrom je putu da ga otkrije, a usput i vama "ukrade" srce...
Vidi originalni članak

Upozoravamo vas, ovako romantičnu priču niste dugo pročitali!

Jedan mladi ilustrator, ili možda bolje rečeno pravi umjetnik, jednoga dana je odlučio romantičnim znakom pažnje razveseliti svoju djevojku. Nije bio čovjek od puno riječi, ali mu je zato crtanje išlo od ruke... S vremena na vrijeme bi joj poslao simpatičnu ilustraciju njihove veze, a kako se bližio njezin rođendan shvatio je kako će najbolji poklon biti upravo ujedinjavanje svih fotki na jednom mjestu - njihovom privatnom blogu!

Ipak, zahvaljujući prijatelju koji je njegovu nevjerojatno romantičnu gestu podijelio na Twitteru blog je postao viralan, a njihova ljubav primjer onog o čemu brojni sanjaju... Preko noći osvojili su srca mnogih i dobili vjerne pratitelje.

Jednostavan poklon za njegovu djevojku postao je puno više...

Riječ je o blogu HJ Story iza kojeg stoje Joo i njegova, nekad djevojka, danas žena Kate, a jedina im je misija, kako kažu - Širiti ljubav po svijetu!

I vjerujte, to rade na izniman i nevjerojatno humorističan način! Zavirite u našu fotogaleriju i otkrijte jedinu pravu definiciju ljubavi! :)

Njihove druge radove možete pronaći na web stranici HJ Story, njihovom Facebooku ili pak Instagramu.

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Posjeti joomboos.24sata.hr