Fantastičan izazov: Tko ima epic fail, a tko po tebi pobjeđuje?

Što je to fantastičan izazovi i kako su se u njemu snašli najtalentiraniji od svih kandidata, te što su im na to rekli članovi žirija pogledajte u novoj epizodi Videostara.
Vidi originalni članak

U novom izazovu koji je žiri zadao finalistima, kandidati su imali 30 sekundi kako bi im prodali Fantu.

Leo i Nika pokušali su oponašati tv prodaju.

- Vaše tijelo vapi za H2O-om, a mi imamo rješenje za vas – započela je Nika dok su je članovi žirija zbunjeno gledali. Nakon ubranog govora uputa o lijekovima, Nika je jednostavno poručila:

- Piješ i kad nisi žedan, ali i kad nisi gledan – rekla je, a žiri je prasnuo u smijeh.

- Kako popiti, a ne zadrhtati od ovog fantastičnog okusa - zapitao se Pave i ostao bez teksta. Iako je super krenuo, žiri je shvatio da je ipak bio dobar, ali da je ipak trebao nastaviti pa bi mjehurići došli.

Bruno je pokušao uvjeriti žiri da kupe fantu jer je boca fantastična za flipanje. Je li uspio ili ne pogledajte u novoj epizodi. Je li ovo bio epic fail i li win, ocijenite sami.

Pogledajte koliko je Filipa pokušalo prodati Fantu. Dok je Filip skakao i govorio, žiri je hipnotizirano gledao, a zatim im je prodao foru. Ponudio im je fantu i rekao: 'Tko dira, mora kupiti'. Pomalo posramljeni, ali istovremeno oduševljeni, žiri mu je zapljeskao.

- Ljudi, ja u ruci držim najsavršenije piće svih vremena – kazala je Ana i počela trčati, hodat i plesati kako bi pokazala gdje se sve može piti, a što se dogodilo kad ju je otvorila, pogledajte u epizodi.

Kome si ti zapljeskao/la? Tko je po tebi osvojio fantastičan challenge odgovori u anketi i napiši nam u komentarima.

 

Klikni reakciju i reci nam što TI misliš! Komentiraj, lajkaj, uživaj ;)


 

Posjeti joomboos.24sata.hr