Horoskop otkriva: Gdje ćete upoznati srodnu dušu?

Dreamstime
Dok je jednima očigledno mjesto u muzeju ili kazalištu, drugi bi trebali što ćešće posjećivati sportske događaje...
Vidi originalni članak

Horoskopski znakovi dijele se na vatrene, zemljane, zračne i vodene. Dok su vatreni (Ovan, Lav, Strijelac) naklonjeni sportu i adrenalinu, zemljani znakovi (Bik, Djevica i Jarac) su povezani s prirodom. Zračni (Blizanci, Vaga, Vodenjak) uživaju u učenju novih stvari, a vodeni (Rak, Škorpion i Ribe) se najbolje snalaze u umjetnosti. 

Upravo sudeći prema tim interesima moguće je otkriti gdje pojedini horoskopski znakovi imaju najviše šanse upoznati srodnu dušu.

Vatreni znakovi

Oni su energični, entuzijasti i vrlo društveni. Često su u pokretu i svoju energiju najčešće pune kroz fizičke aktivnosti pa ne čudi što bi srodnu dušu mogli upoznati u teretani ili nekom sportskom klubu. 

Zemljani znakovi

Zemljani znakovi su senzualni, stabilni i praktični. Zato Bik, Devica i Jarac buduće ljubavi najlakše upoznaju kroz različite hobije u kojima istinski uživaju. 

Zračni znakovi

Oni su intelektualni i objektivni tipovi osoba. Vrlo lako ćete ih pronaći u klubovima ljubitelja knjiga ili pisaca, ili pak na bilo kakvim važnim društvenim okupljanjima. Ako ste u potrazi za pripadnicima zračnih znakova, znate gdje trebate tražiti...

Vodeni znakovi

Ovi kreativci u vječnoj su potrazi za parnerom koji će cijeniti umjetnost na jednak način kao i oni. Zato, srodnu će dušu najlakše pronaći na plesnom podiju, u kazalištu ili muzeju. 

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Posjeti joomboos.24sata.hr