Idealna destinacija: Rakovi moraju pod hitno na more, a Lavovi u Las Vegas!

Dreamstime
Razmišljate o putovanju ali još uvijek niste sigurni u destinaciju? Ne brinite, odgovor je zapisan u zvijezdama...
Vidi originalni članak

Ovan

Pripadnici ovog znaka uvijek su u potrazi za avanturom pa će njihova idealna destinacija sadržavati mogućnosti poput skakanja s padobranom, surfanja, slobodnog penjanja... 

Bik

Bikovi uživaju u istinskom odamranju, ali uz dozu egzotike. Uživaju u odličnoj hrani i nevjerojatnim pejzažima pa bi se mogli uputiti prema Filipinima.

Blizanci

Blizanci ne vole pasivne odmore, ali obožavaju istraživati nove stvari pa njihov odmor iz snova sadrži i mogućnosti posjeta muzejima ili arheoloških nalazišta usred urbanih gradova. Posjetite Munchen, Beč...

Rak

Njima nije toliko bitna destinacija koliko činjenica da će se istinski odmoriti isključivo u krugu dragih ljudi. Ipak, svaka destinacija u blizini mora biti će ostvarenje njihovih snova.

Lav

Lavovi obožavaju luksuz pa sanjaju o posjetu Las Vegasu, New Yorku...

Djevica

Jeste li razmišljali o putovanju koje će uključiti i opuštanje uz jogu?

Vaga

Romantične i umjetničke duše, kakve su Vage, za vrijeme odmora žele pobjeći od gužve i jurnjave pa bi Toskana vjerojatno bila njihova omiljena ljetna destinacija.

Škorpion

Strastvene i pametne, Škorpije vole da upoznaju nove kulture. Ne vole kratke odmore tokom kojih neće imati vremena da se u potpunosti upoznaju sa mestom u kojem su. Vole egzotične destinacije, u kojima mogu da uživaju u nepoznatim stvarima.

Strijelac 

Znak kojem je putovanje u krvi zna što želi od odmora te sanja o skupim i neobičnim putovanjima pa se nemojte iznenaditi ako odjednom otputuju na MachuPicchu.

Jarac

Pripadnici ovog znaka su pravi zaljubljenici u povijest pa svako svoje putovanje nastoje iskoristiti kako bi je dodatno istražili. Mjesta koja obiluju arheološkim nalazišta idealna su destinacija za njih.

Vodenjak

Oni se samo žele dobro zabaviti i upoznati hrpu novih ljudi. Jeste li razmišljali o Zrću ili Ibizi?

Ribe

Ribe obožavaju relaksirajuće destinacije, koje im omogućuju da potpuno napune baterije.

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Posjeti joomboos.24sata.hr