Jesi li spreman za Svjetsko prvenstvo? Otkrij koliko znaš

Zabavi se i riješi kviz i otkrij koliko znaš o Svjetskom prvenstvu u nogometu! Pogledaj tko je nastradao u novom Sikrtovom videu jer ne zna halati Fifu.
Vidi originalni članak

Nakon više od 872 utakmice i 210 zemalja koje su se natjecale, njih 32 su se uspjele probiti u finale. Prvi puta će se tako na terenu naći momčadi Islanda i Paname, a neće se pojaviti četverostruki pobjednik Italija.

Sve o nogometu možeš naučiti i putem Zabibuška sličica. Za samo tri kune možeš ih pronaći u svim Poštama, a nije problem napuniti album od 252 sličice jer u svakom paketu ih dobiješ 5 komada. Sudjeluj u nagradnoj igri jer su nagrade totalna ludnica. Možeš osvojiti mobitel Samsung Galaxy S8, igricu Fifa18 ili SonyPlayStation 4 Pro!

Za razliku od mnogih nagradnih igara na ovu se možeš prijaviti i više puta. Svakih deset paketića je jedna šansa, više paketića više šanse!

Ako nisi do sada skupljao Zabibuška sličice još nije kasno, tek smo počeli. Nagradnu igru u četiri kruga ima samo Zabibuška, a prvo izvlačenje je 15.03. i ima još tri kruga! Ne propusti i ostala izvlačenja koji su 12.04,17.05 i 21.06 i fenomenalne nagrade. Još nije kasno da se uključiš!

Misliš da znaš apsolutno sve o najvažnijoj sporednoj stvari na svijetu, pokaži nam u zabavnom kvizu. Nije bed i ako nešto ne znaš, hrpu toga ćeš i naučiti ;)

 

Pogledaj urnebesni video Sikrta i Leona kako halaju FIFU. Nitko ne želi izgubiti jer posljedice su prestrašne: 

 

Ne propustite urnebesnu JoomBoosovu seriju “Prank’d” subotom u 11 sati na JoomBoos YouTube kanalu. Spremite se na hrpu smijeha i neugodnih iznenađenja. Matija prijatelje, ali i obične ljude plaši, tjera u plač, dovodi do trenutka zbunjenosti i ludila, ali nikad ne prelazi granicu. Gotovo nikad...



 

Klikni reakciju i reci nam što TI misliš! Komentiraj, lajkaj, uživaj ;)  
 

Posjeti joomboos.24sata.hr