Kako napraviti sendvič koji košta gotovo 1500 kn?

print screen
Ovaj sendvič je upisan u Guinnessovu knjigu rekorda kao najskuplji na svijetu, a sada je otkriveno i kako ga napraviti...
Vidi originalni članak

Ako ste se ponadali kako je ovo još jedan u nizu DIY projekata 'za koji imate sve kod kuće', morat ćemo vas razočarati. Vrlo vjerojatno nemate.

No, to ne znači da ne smijete otkriti kako napraviti najskuplji sendvič na svijetu. Riječ je o sendviču koji se poslužuje u New Yorku u restoranu 'Serendipity 3', a ako ga poželite probati platit ćete čak 214 dolara (oko 1430 kn).

Njegove se specifičnosti, naravno, skrivaju upravo u njegovim sastojcima. Naime, sastoji se od dvije kriške kruha napravljenog od luksuznog šampanjca Dom Perignon, bijelog maslaca od tartufa, rijetkog Caciocavallo Podolico sira te komadića 24-karatnog zlata.

No, ako se odlučite degustirati ga, morat ćete se najaviti čak 48 sati unaprijed i ne računajte na to da ćete se od njega zbilja najesti...

Upravo ste shvatili da ipak imate doma sve sastojke? Ili ste samo znatiželjni? Koji god razlog bio, pogledajte video i otkrijte kako napraviti ovaj luksuzni zalogajčić:

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Posjeti joomboos.24sata.hr