Koji ljubavni film najbolje opisuje tvoj ljubavni život?

instagram@filip.dejanovic.39
Iako možda nisi ljubitelj rljubića, ali sigurno postoji jedan koji te malo pogađa u srce...
Vidi originalni članak

Bilo da cmoljiš kao mala beba na Titanik ili si užasnuta koliko si slična Bridget Jones, ne brini. Svatko od nas ima jedan film koji mu odlično opisuje ljubavni život. A koji je tvoj?

 

Stižu blagdani, a u JoomBoosu se brižno pakiraju svi pokloni... a poseban 'Poklon' pripremili smo već danas. Ne propustite na JoomBoosovom YouTube kanalu tada poslušati novu pjesmu 'Poklon' koju je režirao Filip Dizdar, a produkciju potpisuje Alan Dović. Mi je stalno pjevušimo. Izazivamo te da joj i ti odoliš... 

Sve o novoj originalnoj JoomBoos pjesmi, ali i ekskluzivan intervju sa LayZ-jem možeš pronaći u novom broju magazina JoomBoos Videostar!. Ne čekaj jer uz omiljeni magazin imamo i pravo iznenađenje - mega poklon! Prvi youtuberski kalendar čeka da ga staviš na zid. Jesi li već kupio novi broj omiljenog JoomBoos Videostar magazina?

I vrapci na grani znaju da se Videostaru uskoro bliži kraj. No to ne znači da je i zabavi kraj. Ne propusti doći na proglašenje pobjednika u zagrebačkom klubu Opera, u nedjelju u 18 sati, 10.12.2017. 

Klikni reakciju i reci nam što TI misliš! Komentiraj, lajkaj, uživaj ;)  
 

Posjeti joomboos.24sata.hr