Koko niže petice i uživa u rukometu

Goran Stanzl/Pixsell
Uspjehu Antonija Parača, koji i u “Zagonetnom dječaku” igra Koka, raduje se cijela obitelj. Glumačka mu se karijera smiješi, no ne razmišlja o Akademiji. Zgrepčanin voli čitati knjige Ivana Kušana
Vidi originalni članak

Točnije, još ne znam što bih bio kad odrastem – priznaje mlada zvijezda kojoj su uzori američki komičari Eddie Murphy i Jim Carrey, a od naših glumaca najviše voli Renea Bitorajca. U školi ga poslije velikog uspjeha ne gledaju drugačije. Profesorima je, kaže, bilo drago vidjeti ga na filmu, ali posebnih bonusa za njega nije bilo.

– Već je to što su me pustili da snimam velika stvar – kaže Antonio. Osim što glumi i trenira, marljiv je i u školi. Odličan je đak, a najdraži mu je predmet hrvatski jezik. Iz lektire, dakako, ima peticu. Sve knjige Ivana Kušana, priznaje, ima doma. Kad je bio manji, mama mu ih je čitala, a drage su mu i danas. Igra rukomet u mladim kadetima RK Zagreb, trenira šest puta na tjedan. I dok se kao Koko u filmu sa sestrom Maricom brine o ljubimcu, psu Caru, koji je zapravo ravnopravan član obitelji, Antonio sa svojom obitelji dijeli brigu o maci Čarliju. Nakon “Zagonetnog dječaka”, u kina je stigao i film “Ljubav ili smrt”  i s istim malim glumcima.

Razlika između ta dva filma je, kaže Antonio, u tome što je Koko stariji, odrasliji. Nakon što Zlatko ode u Pariz, on mora preuzeti ulogu odgovornog dečka i do kraja sve sam istražiti.

- Kad su pogledali film, i prijatelji i obitelj redom su ga hvalili te rekli da je odličan i da sam dobro odigrao Koka – govori Antonio. Voli sport slobodno vrijeme mlada glumačka zvijezda provodi na treninzima rukometa na koje odlazi šest puta tjedno li da snimam velika stvar – kaže Antonio. Osim što glumi i trenira, marljiv je i u školi. Odličan je đak, a najdraži mu je predmet hrvatski jezik. Iz lektire, dakako, ima peticu. Sve knjige Ivana Kušana, priznaje, ima doma. Kad je bio manji, mama mu ih je čitala, a drage su mu i danas. Igra rukomet u mladim kadetima RK Zagreb, trenira šest puta na tjedan. I dok se kao Koko u filmu sa sestrom Maricom brine o ljubimcu, psu Caru, koji je zapravo ravnopravan član obitelji, Antonio sa svojom obitelji dijeli brigu o maci Čarliju. Nakon “Zagonetnog dječaka”, u kina će uskoro i “Ljubav ili smrt” s istim malim glumcima. Razlika između ta dva filma je, kaže Antonio, u tome što je Koko stariji, odrasliji. Nakon što Zlatko ode u Pariz, on mora preuzeti ulogu odgovornog dečka i do kraja sve sam istražiti.

- Kad su pogledali film, i prijatelji i obitelj redom su ga hvalili te rekli da je odličan i da sam dobro odigrao Koka – govori Antonio. voli sport slobodno vrijeme mlada glumačka zvijezda provodi na treninzima rukometa na koje odlazi šest puta tjedno Nakon “Zagonetnog dje - čaka”, u kina će uskoro i “Ljubav ili smrt” s istim malim glumcima. Razlika između ta dva filma je, kaže Antonio, u tome što je Koko stariji, odrasliji. Nakon što Zlatko ode u Pariz, on mora preuzeti ulogu odgovornog dečka i do kraja sve sam istražiti.

- Kad su pogledali film, i prijatelji i obitelj redom su ga hvalili te rekli da je odličan i da sam dobro odigrao Koka – govori Antonio 

Posjeti joomboos.24sata.hr