Linija života, glave, srca... Nauči čitati iz dlana!

Dreamstime
Prema starom vjerovanju cijeli je naš život zapisan na dlanu. Prošlost, sadašnjost i budućnost...
Vidi originalni članak

Linija na ruci dijele se u dvije glavne skupine: horizontalne i vertikalne. Njihova dužina, oblik i boje otkriti će ti što te očekuje u životu, piše Žena.hr.

LINIJA ŽIVOTA

Počinje između palca i kažipsta i proteže se gotovo do ručnog zgloba. Polukružnog je oblika, a ako je linija duga i neispresjecana znak je sreće, dugog života i duhovitosti. Ako vidiš sitne linije koje se iz linije života protežu prema gore, to je znak sretnih životnih perioda. Široka linija označava jaku i zdravu osobu, a ako je ona intenzivno crvena radi se o vrlo strastvenoj osobi, dok žuta odaje pravog, lako zaljubljivog romantičara.

LINIJA GLAVE

Također počinje između palca i kažiprsta, ali se smjestila nešto više. Presjeca sredinu dlana, a završava između Marsovog i Mjesečevog brijega. Otkriva karakter, samopouzdanje i način života. Čista i dugačka linija označava snažnu osobu jakog karaktera, Ako je krivudava otkriva osobu prevrtljive naravi, a ako je polukružno savijena prema srednjem prstu otkriva pravu svađalicu.

LINIJA SRCA

Nalazi se ispod samih prstiju, a ako je dugačka i neisprekidana označava obilje sreće u životu.

LINIJA SREĆE

Promjenjiva je i ne počinje kod svih ljudi na istom mjestu. Može početi s Venerinog brijega ili s mjesečeva brijega, ali i s mnogih drugih mjesta. Sreću na putovanjima označava linija koja započinje na Mjesečevom brijegu, a ako počinje na Vereninom brijegu otkriva ljubavnu sreću. 

LINIJA ZDRAVLJA

Proteže se od linije života, preko Mjesečevog i Marsovog brijega pa sve do Merkurovog brijega. Često se vrlo slabo vidi, ali ako je jako istaknuta označava dobro zdravlje. Osim toga, ako je dupla, otkriva zdravog, ali i zaljubljenog čovjeka

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)
Posjeti joomboos.24sata.hr