Misliš da si pravi navijač? Otkrij za koji klub bi trebao navijati

Znaš sve o najvažnijoj sporednoj stvari na svijetu? Onda riješi kviz i otkrij za koji klub bi zapravo trebao navijati
Vidi originalni članak

Iz Zagreba si pa zato navijaš za Dinamo? Samo ljudi iz Splita navijaju za Hajduk... ok, možda to nekome i ima smisla, ali to ne mora biti tako. Riješi zabavni kviz i otkrij za koji klub zapravo trebaš navijati.

Sve o nogometu možeš naučiti i putem Zabibuška sličica. Za samo tri kune možeš ih pronaći u svim Poštama, a nije problem napuniti album od 252 sličice jer u svakom paketu ih dobiješ 5 komada.

Sudjeluj u nagradnoj igri jer su nagrade totalna ludnica. Možeš osvojiti mobitel Samsung Galaxy S8, igricu Fifa18 ili SonyPlayStation 4 Pro! Za razliku od mnogih nagradnih igara na ovu se možeš prijaviti i više puta. Svakih deset paketića je jedna šansa, više paketića više šanse!

Ako nisi do sada skupljao Zabibuška sličice još nije kasno, tek smo počeli. Nagradnu igru u četiri kruga ima samo Zabibuška, a prvo izvlačenje je 15.03. i ima još tri kruga! Ne propusti i ostala izvlačenja koji su 12.04,17.05 i 21.06 i fenomenalne nagrade. Još nije kasno da se uključiš!

Ne propusti najbolji LayZjev video dosad. Izazovi s fanovima nikad nisu bili toliko smješni:

 

Ne propustite urnebesnu JoomBoosovu seriju “Prank’d” subotom u 11 sati na JoomBoos YouTube kanalu. Spremite se na hrpu smijeha i neugodnih iznenađenja. Matija prijatelje, ali i obične ljude plaši, tjera u plač, dovodi do trenutka zbunjenosti i ludila, ali nikad ne prelazi granicu. Gotovo nikad...

Klikni reakciju i reci nam što TI misliš! Komentiraj, lajkaj, uživaj ;)  

 

Posjeti joomboos.24sata.hr