Nije strijelac: Koji horoskopski znak se najbolje ljubi?

Pinterest
Dok Djevice u potpunosti uživaju u strastvenim poljupcima, nježni Rakovi prvo će dobro ispitati situacije i tek onda se prepustiti čarima poljubaca...
Vidi originalni članak

OVAN 

Pripadnici ovog znaka prvo nešto naprave, a tek onda promisle o svojim postupcima. Zato se nemojte začuditi ako vas spontano i strastveno poljubi iako to niste uopće očekivali...

BIK

Svoje poljupce najčešće započinju nježnim dodirom usana a potom ih pretvaraju u doživljaj za pamćenje. Njime žele pokazati koliko im značite i koliko vas voli. Poljupci su njihovo glavno oružje. 

BLIZANCI 

Blizanci uživaju u kratkim i slatkim poljupcima koje će rado začiniti s ponekom zavodljivom rečenicom.

RAK 

Sentimentalni ste po prirodi, i ljubite se cijelim svojim srcem, a poljupcima se nećete predati ako ne mislte da je drugoj strani dovoljno stalo do vas.

LAV

Lavovi sve u životu rade na pomalo filmski način pa ne čudi što se isto tako i ljube. Vole se pokazivati pa često uživaju u javnim poljupcima na sredini ulice.

DJEVICA 

Ponekad se može činiti kako se Djevicama baš ni najmanje ne da "trošiti vrijeme" na ljubljenje. No, to je samo zato jer se u njihovom mozgu sudara milijun različitih misli. Jednom kad vas poljubi, znajte da će to biti poljubac za pamćenje. 

VAGA

Uživate u nježnosti i romantici te ste vrlo velikodušni kod ljubljenja. Podjednako volite površne puse u usta i dugotrajne te strastvene poljupce. 

ŠKORPION 

Temperamentna ste osoba koja se ljubi strastveno i predano, pa ne čudi što ste u stanju zavesti već samo jednim poljupcem.

STRIJELAC 

Sanjate o velikoj ljubavi pa se ne prepuštate poljupcima ako niste sigurni da je drugoj strani jednako stalo do vas. 

JARAC 

Samopouzdani ste, usredotočeni ste na trenutak i želite zadovoljiti drugu stranu. Upravo zato prilagodit ćete poljubac vašem partneru, odnosno stilu koji njemu najviše odgovara.

VODENJAK 

Uživate u igri zavođenja pa se posebno trudite i oko prvog poljupca. On će u početku biti nježan, a potom će prerasti u poljubac stoljeća. 

RIBE 

Uživate u dugim i strastvenim poljupcima o kojima ćete moći razmišljati još tjednima nakon što se dogode. 

 

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći Youtube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte Youtube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih Youtube zvijezda.

Kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što poraste cijena!

 

Posjeti joomboos.24sata.hr