Nisu samo za "one stvari": Bizarne i praktične upotrebe kondoma!

Arhiva
Zbog ovih trikova shvatit ćete kako ništa nije onakvo kakvim se čini na početku
Vidi originalni članak

Da, znamo da zvuči potpuno ludo, ali u bespućima Interneta pronašli smo nevjerojatno korisne načine upotrebe jedne od najrasprostranjenije vrste zaštite tijekom spolnih odnosa - kondoma.

Bright Side donosi čak 10. prijedloga. Usudite li ih se isprobati?

Čuvanje svježine hrane

Da! Ako nosite sa sobom recimo bananu za užinu i ne želite da vam brzinski istrune u unutrašnjosti torbe, na nju navucite kondom. Samo, bilo bi zgodno da je probate ne vaditi u društvu drugih ljudi... To bi već moglo biti neugodno.

Elastične gumice

Ako kondom izrežete po širini na trake debljine 3 do 5 milimetara, dobit ćete cijelu hrpu elastičnih gumica!

Hladne obloge

Već sada možete u zamrzivač pospremiti kondom napunjen mješavinom vode i alkohola (u omjer 3:1) te ćete idući put kada uganete gležnjak (ili bilo koji drugi dio tijela) imati spreman hladan oblog koji će se oblikom prilagoditi vašem tijelu.

Vodootporna zaštita za mobitel

Ok, ne znamo u kojoj situaciji bi ovo iskoristili, ali...

Laštilo za cipele

Lateks od kojeg je kondom napravljen odličan je za poliranje cipela. Jednostavno njime istrljate omiljeni par cipela i to je to.

Vodootporni zavoj

Većina hanzaplasta i zavoja od tkanine postanu potpuno beskorisni ako vas zatekne pljusak ili kada se trebate istuširati. Kondom opet spašava stvar! 

Poklopac za limenku 

Ako ne želite da vaše gazirano piće nakon otvaranja postane potpuno bezokusno i ishlapi, probajte navući kondom preko limenke. Tako ćete zadržati njegovu svježinu (a i nitko ga neće poželjeti popiti umjesto vas).

Potpaljivanje vatre

Ako nikako ne možete zapaliti vatru u kaminu ili pak za roštilj možete iskoristiti kondom za potpaljivanje. Naime, oni vrlo brzo gore te se vatra brzo širi.

Antistres loptice

Ok, ovo je jedan DIY projekt. Ako ste posljednjih dana pod osobitim stresom posegnite za kondomom (ne, ne zbog toga!), napunite ga rižom, zavežite čvor na kraju i to je to! Imate antistres loptice.

Otvarač staklenke 

Navucite kondom preko poklopca staklenke i jednostavno je otvorite. Lubrikant iz kondoma olakšat će otvaranje. 

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Posjeti joomboos.24sata.hr