Novi početak: 5 stvari koje moraš odmah baciti!

Dreamstime
Početak nove godine idealno je vrijeme da se riješiš stvari koje ti samo smetaju...
Vidi originalni članak

Organiziranost je vrlina koju (nažalost) mnogi ne posjeduju. Ako i tvoja soba gotovo uvijek izgleda neuredno, imaš previše stvari u ormaru, na policama, čuvaš stvari za koje tvrdiš da su ti uspomene, a ustvari ne znaš ni od kud ti, vrijeme je da iz svog života izbaciš stvari koje ti smetaju!

Kako bi ti to olakšali, donosimo ti 5 stvari kojih se pod hitno moraš riješiti...

1. Odjeća koju ne nosiš

Bilo bi najbolje da se držiš pravila '2godine'. Drugim riječima, ako onu predivnu majicu nisi obukla već dvije godine, vjerojatno više nije baš toliko predivna i vrijeme je da se oprostiš s njom. I ne brini, brzo ćeš je zaboraviti!

2. Knjige

Sigurno se i u tvojoj sobi nalaze knjige koje nikada nisi i nikada nećeš pročitati. Pregledaj svoje police i sve one za koje pomisliš da te ne zanimaju doniraj lokalnoj knjižnici ili domu za nezbrinutu djecu, piše Gurl.

3. Školski pribor i papiri

Još uvijek u svojim ladicama imaš pitanja za ispit koji si imala prošle godine? Baci ih, neće ti trebati. Isto vrijedi i za ono ljepilo koje se davno osušilo...

4. Stara šminka

Ako se u tvojoj kozmetičkoj torbici nalaze puder, sjenilo, sjajilo, rumenilo ili bilo što drugo, što se tamo skriva već godinama, krajnje je vrijeme da ih se rješiš! Osim što ih ionako ne koristiš, sjeti se da make up stariji od godinu dana nije dobro koristiti

5. Pokloni koji ti se ne sviđaju

Jednostavno je, ako ti se nešto ne sviđa - nemoj to gomilati u svojoj sobi! Pokloni nekome drugome ili ako još uvijek imaš račun zamijeni za nešto što ti zbilja treba.

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)
Posjeti joomboos.24sata.hr