Otkrijte tajnu: Evo što se skriva iza 3 najveća mađioničarska trika?

Brightside
Često nas ostave u nevjerici iako smo i sami svjesni kako je riječ samo o dobro odrađenoj optičkoj varci...
Vidi originalni članak

Oduvijek ste se pitali kako mađioničari izvode svoje trikove? Jadno vam je da je riječ o vizualnoj varci, ali ne možete dokučiti o čemu je točno riječ? Možete prestati razbijati glavu. U nastavku vam otkrivamo kako izvesti tri najpoznatija mađioničarska trika!

Izvlačenje zeca iz šešira

Za ovaj trik potrebni su vam: zec, stol, stolnjak i visoki šešir. Zeca stavite u vreću koju ćete potom objesiti na kukicu na rubu stola. Pripazite da je stolnjak dovoljno dugačak kako bi uspješno sakrili zeca. Publici pokažite prazan šešir te im skrenite pažnju kružeći oko stola. Važno je cijelo vrijeme držati rub šešira blizu ruba stola. Na trenutak zastanite i brzim pokretom prebacite zeca u šešir. I to je to!

Prsti koji se dime

Uzmite stranu kutije na kojoj se pale šibice, isjecite je i uzmite jedan red na kojem se pale. Savijte ga i zapalite. Pokupite ostatke nakon paljenja, a ono što ostane je fosfor. Utrljajte ga između palca i ostalih prstiju. Da biste proizveli dim samo trljajte prste.

Levitirajuća osoba

Kako piše portal Bright Side, za ovaj trik ključna je djevojka u dugačkoj haljini koja će leći na stol na kojem se nalazi daska koja je pričvršćena za metalnu šipku.Ona se. naravno. ne može vidjeti jer je mađioničar vješto skriva svojim tijelom i jednostavnim pokretom "tjera" ženu da levitira.

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Posjeti joomboos.24sata.hr