Ovo su gadgeti koje morate imati!

Thinkstock
Vidi originalni članak

Dugi niz godina jedan od najvećih statusnih simbola tinejdžera bila je odjeća. Većina novca trošila se na pomodne krpice s 'potpisom', na šminkerske majice i hlače, no posljednjih godina situacija se promijenila. Odjeća je postala manje važna te sad "veliki klinci" imaju drugačije statusne simbole.Tehnologija današnoj mladoj populaciji igra važnu ulogu i u tinejdžerskim romansama, a većina smatra da im upravo tehnologija pomaže da se osjećaju bliže svojoj simpatiji ili svom partneru. U Metrou su na akciji baš ti predmeti želje svakog tinejdžera pa ako netko od familije želi svog omiljenog srednjoškolca iznenaditi nečim čemu će se istinski obradovati neka ne propusti priliku.

Cijelu ponudu pogledaj OVDJE.

Smartphone Huawei Y600  je jeftin s dobrim značajkama. Ima jamstvo od godinu dana, a baterija mu izdrži jako dugo. Ovaj android, kojeg u Metrou možete kupiti za manje od 700 kuna, stvarno je dobra investicija!

Cijelu ponudu pogledaj OVDJE.

Cijena za Samsung Galaxy Tablet 3 SM- T113 7'' u Metrou je vrlo povoljna, a možete birati želite li ga u crnoj ili bijeloj boji.

Cijelu ponudu pogledaj OVDJE.

Sofisticirani dizajn i praktičnost glavne su karakteristike ovog tableta. Dizajniran za cijelu obitelj, Samsungov Galaxy Tab 4 T530,(10,1-inčni) nudi bezbroj mogućnosti zabave. U Metrou ga možete kupiti i na 12 rata tako da vas ovaj trošak neće puno "lupiti po džepu". 

Cijelu ponudu pogledaj OVDJE.

Memorija u Smartphone Samsung G355 od 4 GB nudi obilje prostora za pohranu te osigurava brži i ujednačeniji rad. U Metrou ga možete izabrati u crnoj ili bijeloj boji.

Cijelu ponudu pogledaj OVDJE.

Posjeti joomboos.24sata.hr