Pridruži se COOL ekipi i na WhatsApp aplikaciji

Ako želiš među prvima saznati novosti iz COOL-a, sad to možeš bez problema
Vidi originalni članak

Celebrity novosti, sve o tvojim problemima koje te sram pitati druge, savjeti za školu i dečke, beauty trikovi za tvoj super izgled, zabavne aplikacije i fora video snimke.

Zvuči poznato? Da, to je sadržaj portala www.cool.24sata.hr koji svakodnevno donosi pregršt stvari samo za kako bi tebe zabavili i savjetovali :)

A sad možeš biti totalno cool i prije svih saznati što će ekipa moći čitati na našem portalu, al i u časopisu COOL. Sve što je potrebno jest- WhatsApp aplikacija pomoću koje se sigurno već dopisuješ s frendovima.

Naime, osnovali smo COOL grupu na WhatsAppu putem koje ćemo obavještavati kulere i kulerice o tome što se novog događa u 1D-u, kako ispraviti ocjene i zablistati na maturalnoj večeri i kada to možete očekivati na našem portalu.

Osim toga, bit ćemo dostupni i za pitanja, pa nas tako, ako ćete biti član naše grupe, možete pitati sve što vas zanima :)

Ako želiš biti dio COOL ekipe, dodaj naš broj 091/ 81 68 980 i s tog broja ćemo te pozvati u grupu. Memoriraj naš broj hehe :) Drugi način je da ispuniš ovaj obrazac ispod!

Veselimo se chatanju s tobom ^^

 

Fill out my online form.
Posjeti joomboos.24sata.hr