Riješi kviz i saznaj koji horoskopski znak ti najviše odgovara

Svaki horoskopski znak ima znakove koji mu savršeno odgovaraju, ali i one koji mu ne odgovaraju tako dobro. Saznaj kako se ti slažeš s kojim!
Vidi originalni članak

Od 12 horoskopskih znakova postoje oni koji zajedno savršeno funkcioniraju, ali i oni koji se ne mogu dogovoriti oko najbanalnijih stvari na svijetu. Pogledaj karakteristike svojeg horoskopskog znaka, a zatim riješi kviz i saznaj koji ti od njih najviše odgovara. 

OVAN 21. 3 - 20. 4.

Ako si Ovan tvoja najveća vrlina je hrabrost i neustrašivost, ali i vjera u sebe. Imaš potrebu za velikom slobodom, ali si u drugu ruku velika maze i od cure/dečka želiš potpunu pozornost . S druge strane, veoma si nestrpljiva osoba, a jezik ti je brži od pameti, pa često znaš reći ono što ne misliš. 

via GIPHY

BIK 21. 4 - 20. 5.

Jedan si od najstrpljivijih horoskopskih znakova, dobro odgojen i najveći oslonac ti je obitelj. Zbog toga što si veoma smirena osoba tvoji prijatelji imaju osjećaj da se uvijek mogu osloniti na tebe, ali zapravo ne znaju da si ti jako emocionalna i osjetljiva osoba. Tvoji rogovi dokaz su toga da si super tvrdoglav što te često zna dovesti do svađe s prijateljima.

via GIPHY

BLIZANAC 21. 5 - 21. 6.

Ako ti je jedan od najdražih predmeta matematika, to nas uopće ne čudi. Blizanci se odlično snalaze s brojevima i zvijezde kažu da su jako inteligentne osobe. Također,  ne manjka ti doza humora, a tvoji prijatelji se vole družiti s tobom jer si duhovita osoba. No, blizanci su veliki prevrtljivci, pa ako se znaš uhvatiti kako 'misliš jedno, a radiš drugo', nismo iznenađeni. 

via GIPHY

RAK 22. 6. - 22. 7. 

Rakići su poznati po svojoj nježnosti i toplini, a kada ti dođe prijatelj/ica s nekim problemom uvijek ćeš pronaći riječ utjehe za njega/nju. Ti ćeš uvijek pružiti rame za plakanje, čak i osobama koje ne znaš tako dobro, no koliko si brižan, toliko se i preosjetljiv što znači da često mijenjaš raspoloženja. 

via GIPHY

LAV 23. 7 - 23. 8.

Znak lava ima jednu veliku vrlinu - velikodušnost. Tvoje srce veličine je planete Zemlje, ti ćeš uvijek nesebično darovati i podijeliti s drugima sve što oni nemaju. Novac ti nije bitan i svojim prijateljima poklonit ćeš najbolje poklone. Nemoj zamjeriti prijateljima ako ti žele dati savjet ili pomoći s nečim unatoč što je to kontra tvoje volje. Lavovi su velika zlopamtila i to te može koštati odnosa s prijateljima. 

via GIPHY

DJEVICA 24. 8 - 23. 9.

Životinja s kojom bi te se moglo poistovjetiti je mrav jer si toliko marljiva i radišna osoba. Imaš spretne ruke, pa ti svatko može povjeriti neki zadatak i znati da s tobom ne može pogriješiti. Bez obzira na to, nemoj biti strog/a prema sebi jer zapamti da ne može baš uvijek ispasti sve savršeno kako si ti to zamislio/la. To te često može izbaciti iz takta i koštati živaca. 

via GIPHY

VAGA 24. 9 - 23. 10.

Ti si nepopravljivi romantik i toliko pristupačna i druželjubiva osoba da te svatko želi u svojem društvu. Drugi mogu učiti od tebe, a ti ćeš uvijek pružiti svoju ruku i pomoći osobi koja je spremna i prihvatiti tvoju pomoć. Upravo zbog toga ježiš se od sukoba zbog čega često ideš linijom manjeg otpora. Bitno ti je da si sa svima u dobrim odnosima, no pripazi jer možeš ispast licemjeran. 

via GIPHY

ŠKORPION 24. 10 - 22. 11.

Tko god te ima za prijatelja zna da si ti odana i vjerna osoba koja te nikad neće izdati. I doista, to je jedna od najvećih vrlina škorpiona. Ti ćeš uvijek svima čuvati leđa, no ako netko povrijedi tvoje najbliže nećeš birati ni riječi, a ni dijela i postat ćeš veoma osvetoljubiva osoba. Spreman/na si mnogo toga žrtvovati i riskirati, a nekad i uništiti samog/u sebe u želji da dobiješ ono po što si došao.

via GIPHY

STRIJELAC 23. 11 - 21. 12.

Strijelci su puni samopouzdanja i pozitivne energije koju šire s kim god se druže i provode vrijeme. Svi JoomBoosovci u znaku strijelca otvoreni su za nove stvari i nova iskustva (kao na primjer nove youtubere) i ne razmišljaju previše o problemima. Njihova najveća mana je brzi gubitak interesa, pa mijenjaju ideje kao na traci. 

via GIPHY

JARAC 22. 12 - 20. 1.

Ako dobiješ lošu ocjenu u školi napravit ćeš sve po pitanju da je ispraviš i velika je vjerojatnost da nikada nećeš ponoviti istu grešku, odnosno da ti se neće zamoliti loša ocjena iz tog dijela gradiva. Jarci su uporne osobe koje zahvaljujući svom trudu postižu sve što žele, a često se zbog toga čine hladnim i nepristupačnim osobama. 

via GIPHY

VODENJAK 21. 1 - 19. 2.

Tebi su sve osobe jednake u smislu da sve isto cijeniš i nitko nije manje vrijedan. To je jedna od najvećih vrlina koje čovjek može posjedovati jer je iznimno teško ne smatrati se boljim i gledati ljude s visoka. S obzirom da ne izdvajaš ljude iz mase, baš zbog toga ti imaš potrebu biti originalan i izdvojiti se iz mase

via GIPHY

RIBE 19. 2 - 20. 3.

Ribice imaju baš za sve suosjećanja, pa tako i ti za svoje prijatelje/ice. Napravit ćeš sve da pomogneš ljudima do kojih ti je stalo, pružit ćeš im vječnu podršku, ali ono što tebe muči je bijeg od stvarnosti koju zamjenjuješ gledanjem filmova, čitanjem knjiga ili sviranjem ako si glazbeni tip. 

via GIPHY

Riješi kviz i saznaj koji horoskopski znak ti najbolje odgovara!

 
Klikni reakciju i reci nam što TI misliš! Komentiraj, lajkaj, uživaj ;)
Posjeti joomboos.24sata.hr