Samo 11 godina i 30 zmija: ''One su za mene obični ljubimci''

Osim što je stručnjak za zmije, ova djevojčica se redovito druži i s aligatorima...
Vidi originalni članak

Vjerujemo kako je većina ponosnih vlasnika kućnih ljubimaca morala proći kalvariju sa svojim roditeljima kako bi ih nagovorili da u njihov dom stigne jedan pas, mačka ili možda kornjača. No, to nije bio slučaj i s tinejdžericom Kristom Guarino iz Michigana. Naime, iako ima samo 11 godina ona je pravi stručnjak za zmije!

Naime, trenutno živi s njih 30 od kojih su neke veće od nje. S njima jede, spava i igra se, a prvi susret sa zmijom imala je u dobi od dvije godine. Također, jedna od njezinih prvih riječi koje je izgovorila bila je “zmija”. Iako i sama kaže kako je zmije ponekad i ugrizu, tvrdi da ih se ne boji i da joj ne može ništa biti jer nije riječ o otrovnicama.

Kako piše Mirror, za njezinu opčinjenost zmijama kriv je otac Jamie Guarino, stručnjak za gmazove. 

- Vrlo rano sam primijetio da su zmije njezina strast i uopće ih se nije bojala. Cijelo vrijeme željela je igrati se s njima igrati i maziti ih - tvrdi Jamie. 

Ipak, nisu samo zmije njezina strast. Krista obožava i ostale gmazove pa tako ocu pomaže hraniti aligatore te ostale reptile.

Iako joj je samo 11 godina već zna što želi biti u životu – vlasnica zoo vrta u kojem će ljude educirati o zmijama, kako bi ih se manje bojali. 

Upravo zato, svoje video clipove u kojima joj društvo prave i njezine ljubimice redovno objavljuje na svom YouTube kanalu te na Instagramu.

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Posjeti joomboos.24sata.hr