Što ti vidiš? Ova lica otkrivaju tvoj karakter

novi.ba
Koja se po tebi od ova dva lica smiješi?
Vidi originalni članak

Volimo mozgalice pogotovo kad su one zabavne u pitanju jer svatko od nas ima drugačiju percepciju gledanja stvari. 

Zato ti postavljamo pitanje: Koje od ova dva lica ti djeluju sretno? 

AKO JE TVOJ ODGOVOR LIJEVO

Tvoja dominantna strana mozga je lijeva. Ona je zadužena za analiziranje stvari, jezičnu aktivnost i preciznost. Tebi sigurno dobro ide logika (ne samo u školi), već i kada je u pitanju zaključiavnje. Također, ti lako uočavaš sitnice, voliš pravila i zakone i staložena si osoba. Ako učiš samo jedan strani jezik naš savjet je da u školi stranih jezika ili na internetu odabereš još neki jer ćeš ga svladati bez problema!

AKO JE TVOJ ODGOVOR DESNO

Tvoj mozak je "dešnjak". To znači da si veoma kreativna i osjećajna osoba. Tvoja mašta radi sto na sat, uvijek si pun/a ideja, te intiutivna i maštovita osoba. Bez obzira na tvoju kreativnost upiši se na neke radionice kako bi dodatno razvio/la moždane vijuge. Također, ti se lako se suočavaš s brojnim obvezama istovremeno, pažljivo biraš prijatelje, te dobro čitaš druge ljude. 

Ako ti se svidjela ova mozgalica, probaj pronaći pandu među brojnim snjegovićima i gdje se sakrio misteriozan avion. 

Jesi li već kupio novi broj omiljenog JoomBoos Videostar magazina? Brzo jer je upravo na kioscima!

MEGA POKLON:  Uz novi JoomBoos magazin dobivaš  na dar i prvi youtuberski kalendar! Fotkaj se s prvim youtuberskim kalendarom i objavi fotku na Instagramu uz #videostarmagazin. Najkreativniji će osvojiti JoomBoos jastuk ili majicu ISTI SAN!

Klikni reakciju i reci nam što TI misliš! Komentiraj, lajkaj, uživaj ;)  

Posjeti joomboos.24sata.hr