Fortnite vs PUBG: Tko je kralj Battle Royalea?

Forntite vs PUBG
Vidi originalni članak

Svi znamo kako su računalne igrice sve popularnije, a mnogi ih igraju zbog zabave i poboljšanja vještina. Dokazano je da video igrice nisu najveće zlo. Što i pokazuje velika popularnost ovih dviju igrica Fortnite i PUBG-a.

 

Epic Gamesu, koji je smislio Fortnite, očito se svidjela popularnost PlayerUnknown’s Battlegroundsa jer su  pripremili vlastitu Battle Royale igru. 

Iako će se mnogi složiti da su Fortnite i PUBG u svojoj srži praktički iste igre prezentirane na drukčiji način, drukčijoj publici – ipak postoje razlike zbog kojih na ove dvije igre možemo gledati kao na dvije potpuno različite.  

Hoće li 2018. biti godina Fortnite-a ili PUBG-a, saznajte u novom Videostar magazinu koji izlazi 30.03. 

Riješi kviz i saznaj koja ti se igrica više sviđa!

 

 

 

 



Stigao nam novi broj JoomBoos VideoStar magazina u kojem smo, samo za tebe, pripremili hrpu iznenađenja. Možeš odabrati između dvije naslovnice. Na jednoj se nalazi zločesti dečko YouTubea Logan Paul, a na drugoj jedna od najpopularnijih hrvatskih YouTuberica Saamopetraa.  U petak na kioscima potraži i super cool dar - personalizirane kartice s motivacijskom porukom koju su ručnu potpisali najpoznatiji hrvatski YouTuberi. 

Posjeti joomboos.24sata.hr