Visoki luk, rijetke, dugačke... Evo što tvoje obrve govore o tebi

Dreamstime
Obrve su pokazatelj samopouzdanja, logičkog zaključivanja, motivacije, sposobnosti organizacije, ali i načina donošenja odluka...
Vidi originalni članak

U današnje vrijeme rijetke su djevojke koje imaju prirodne obrve. Korištenje pincete postalo je svakodnevna pojava pa one po potrebi mogu biti debele, čupave, tanke, lijepo oblikovane, tamne ili svijetle.

Ipak, onaj prvobitni, prirodni oblik obrva može otkriti puno toga o tvojoj osobnosti.

Jean Haner, stručnjakinja za čitanje ekspresije lica, tvrdi kako su obrve pokazatelj samopouzdanja, logičkog zaključivanja, motivacije, sposobnosti organizacije, ali i načina donošenja odluka.

Obrve s naglašenim lukom

Ljudi s ovakvim tipom obrva su pravi perfekcionisti i izrazito pedantni. Vrlo im je važno da je sve skladno pa su njihove odjevne kombinacije izrazito pomno planirane.

Kratke obrve

One su karakteristične za ljude koji se teško nose sa stresom i bilo kakvim problemima. Ako ti je potreban savjet ili potpora u teškim situacijama, ne traži je od ovih ljudi.

Dugačke obrve

Za razliku od osoba s kratkim obrvama, ove se osobe odlično snalaze u stresnim situacijama i imaju visok prag tolerancije. Obožavaju se natjecati pa su često profesionalni sportaši.

Ravne obrve

Na osobe s ravnim obrvama se svi mogu osloniti i s potpunim povjerenjem podijeliti probleme s njima. Uvijek imaju spreman dobar savjet te čvrsto stoje s obje noge na zemlji. 

Rijetke obrve

One simboliziraju ljude pune sumnji i nedoumica koje preispituju svaki svoj, ali i tuđi potez. 

Guste obrve

Osobe s gustim obrvama uvijek traže nove avanture. Pune su samopouzdanja, bistre su i dosjetljive.

Obrve s visokim lukom

Natjecateljski duh ovih osoba uvijek je u prvom planu. Jako su poduzetni i prirodni vođe u svom društvu.

Zaokružene obrve

Osobe sa zaokruženim obrvama otkrivaju dragu i brižnu osobu. Zato ne čudi što se najbolje osjećaju u ljubavnoj vezi i u krugu najboljih prijatelja, dok im samoća teško pada.

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Posjeti joomboos.24sata.hr