Taylor zna posao, svaka joj čast!

Olivia Rodrigo Instagram
Taylor obožava nositi raspuštenu kosu, a za dan najradije bira hlače. Za dnevne kombinacije najjčešće bira udobne pete.
Vidi originalni članak

Poznata pjevačica Taylor Swift modni je uzor djevojaka diljem svijeta. Njezin miks bajkovitih večernjih haljina, retro detalja te simpatičnih i nosivih dnevnih kombinacija osvaja na prvi pogled.

Taylor je odrasla ispred objektiva te se iz slatke country pjevačice, koja nije izlazila iz kaubojskih čizama, pretvorila u ženstvenu djevojku koja privlači pozornost gdje god se pojavi. Dok za dan obožava traperice i kratke hlače, za crveni tepih bira duge haljine.

Zgodnu Tay rijetko se može vidjeti u lošim kombinacijama

Kad želi biti seksi, pokazuje svoje duge noge ili nosi kratku usku haljinu. Svaki styling upotpunjuje s retro detaljima, poput torbica i cipela. Veliku pažnju pjevačica posvećuje i njezi te izgledu svoje kose.

Opuštene kovrče i plava kosa njezin su zaštitni znak. Nikad ne pretjeruje sa šminkom, obožava prirodan izgled, a za crveni tepih najčešće bira naglašene usne. Uz nekoliko jednostavnih, ali korisnih savjeta, kopiraj look popularne Taylor i zablistaj poput prave zvijezde. 

Pazi na svaki detalj

Valovita frizura najbolje joj stoji

Taylor je poznata po svojoj sjajnoj i njegovanoj kosi, a nježne kovrče i šiške njezin su zaštitni znak. Dugu kosu zamijenila je bob frizurom koju najčešće nosi raspuštenu. Povremeno izravna kosu, no valovita frizura joj ipak najbolje stoji. 

Ruž za usne za Taylor je 'must have'

Tijekom dana voli prirodnu šminku, dok za crveni tepih ipak nosi jači make up. Najčešće naglašava usne, a najdraži kozmetički proizvod joj je crveni ruž. Oči naglašava crnim tušem i umjetnim trepavicama – i tu Taylor pokazuje svoju ljubav prema retro looku. 

Pjevačica za crveni tepih najčešće bira haljine, no povremeno iznenadi. Na ovogodišnjoj dodjeli MTV Video Music Awardsa odabrala je neobičan kombinezon koji je kreirala poznata diza - jnerica Mary Katrantzou. Taylor je istaknula predivne duge noge, a ovakav cool uzorak želimo i mi u svojem ormaru. 

Savjet!

Romantična košulja, hlače visokog struka, sako u boji i razigra - na haljina najdraži su Taylorini komadi – nabavi ih i ti! Oni se odlično međusobno kombiniraju za školu, ali i za druženje s frendicama. 

Posjeti joomboos.24sata.hr