Uništava se zbog ljubavi prema Justinu

Olivia Rodrigo Instagram
Spremna je biti čak i vrlo dobra prijateljica s bivšim Bieberovim djevojkama
Vidi originalni članak

Pjevačica Selena Gomez (22) promijenila je imidž, kao i društvo s kojim provodi slobodno vrijeme.

Osobe bliske slavnoj pjevačici i glumici tvrde kako su sve to načini na koje pokušava privući pozornost kolege Justina Biebera (20), s kojim je bila u turbulentnoj vezi još od 2010. godine.

Početkom 2014. godine bila je u klinici na rehabilitaciji

Njezini najbliži boje se da njihov problematičan odnos loše utječe na njezino ponašanje. Sigurni su da su njezini sve češći noćni izlasci pokušaji da se uklopi u Justinovu ekipu, koja voli tulumariti.

Mnogi su također primijetili da se Selena počela odijevati sve provokativnije. Sve češće ističe dekolte i nosi otvoreniju odjeću, a mnogi su uvjereni da je to jedan od znakova njezina premalog samopouzdanja, bez obzira na uspješnu karijeru i ljepotu koju posjeduje.

- Selena se očajnički trudi zadržati Justina pored sebe. Spremna je učiniti sve što je potrebno da tako bude. Ostat će vani do jutra, pa čak i otići na plastičnu operaciju kako bi izgledala što bolje - tvrdi izvor.

Mlada je zvijezda ove godine u siječnju dva tjedna provela u klinici za rehabilitaciju Meadows. Ova vijest mnoge je iznenadila. Na liječenje se prijavila dobrovoljno, a njezini predstavnici tvrdili su da nije bila riječ o problemima s alkoholom i drogom nego o emocionalnoj iscrpljenosti. Ubrzo nakon izlaska iz klinike obnovila je vezu s Justinom, a majku i oca otpustila je na poziciji svojih menadžera iako je s njima bila jako bliska. Karijeru je stavila u drugi plan jer je što više vremena htjela provoditi s Bieberom. 

Prijateljice su se ljutile na nju zbog Biebera

Njezin društveni život sveo se na provođenje vremena s reperima i modelima koji su zapravo Justinovi prijatelji. 

U rujnu je snimljena s modelom Chantel Jeffries, za koju se čak i pisalo da je s Justinom bila u vezi.

No bez obzira na te napise, Selena se trudila sprijateljiti se s njom. Silno je željela pokazati da nije ljubomorna na njegove bivše djevojke, no zapravo joj je to teško padalo. Njezine prijateljice, Taylor Swift i Demi Lovato, ljutile bi se na nju svaki put kad bi obnovila vezu s Bieberom. Dosadilo im je što bi Selena govorila jedno, a onda bi se ubrzo opet pomirila s njim. 

Prestala je Biebera pratiti na Instagramu

No ipak joj je teško palo kad je Bieber u rujnu tijekom pariškog tjedna mode snimljen na ručku s modelom Kendall Jenner (19), koja je njezina bivša prijateljica.

Iako bi nekad od toga napravila veliku stvar, ovog puta je zatomila osjećaje kako bi izbjegla dramu. Ubrzo nakon toga sve troje bili su na partyju u Parizu. Selena je djelovala kao da cijelu situaciju dobro podnosi. Sutradan se vratila u Ameriku i prestala pratiti Biebera na Instagramu, što je bio očit znak da su opet prekinuli vezu.

- Ovisnost o Justinu će je uništiti - tvrdi izvor. 

U problematičnoj vezi su bili od 2010. godine

Selena i Justin s prekidima su bili zajedno četiri godine. Iako su Biebera tijekom tog razdoblja povezivali s raznim djevojkama, koje su bile uglavnom modeli, Selena mu je sve spremno opraštala. Kad bi se pomirili, zapostavila bi i svoje prijatelje, ali i obitelj.

Ni roditelji nisu mogli utjecati na zaljubljenu Selenu

Selenine roditelje, majku Mandy i očuha Briana, nikad nije veselila njezina veza s mladim glazbenikom. To definitivno nije bilo na njihovoj listi želja, pa su činili sve kako bi taj odnos držali pod kontrolom. Neko vrijeme su tolerirali njihove susrete samo ako ih je netko nadgledao. Mandy i Brian uvjereni su da Justin, koji sve češće ima problema sa zakonom, ima loš utjecaj na Selenu te da je kriv za njezinu dvotjednu rehabilitaciju.

Tijekom ljeta objavljivala je provokativne selfieje

Selena je počela slijediti trend slavnih kolegica, pa je na društvenim mrežama često objavljivala fotografije na kojima su joj grudi bile u prvom planu i na kojima se zavodnički smijala. To je bio još jedan od načina na koje je pokušavala dobiti Justinovu pozornost

Posjeti joomboos.24sata.hr