Vesele narukvice s porukama - dar u novom Coolu !

cool.hr
Osim super modnog dodatka, coololjupci dobivaju i Tele2 broj s 30 MB za surfanje i 30 SMS poruka.
Vidi originalni članak

Kakvo vam se ljeto sprema u ljubavi, što kažu dečki iz One Directiona o glasinama da se uskoro raspadaju, što Zoella savjetuje curama kako uspjeti i ostvariti snove... dio su tema koje vam donosi novi broj Coola koji je od 12. lipnja u prodaji.

Otkrivamo i kakvi ljubavni problemi muče MattyBRapsa i hoće li Kevin Jonas ponovno uspjeti okupiti Jonas Brothers. No, cure će dobiti i sve informacije o ljetnim avanturama, a oni koji riješe naš kviz otkrit će što znače njihovi snovi o dečkima. Naši doktori ljubavi otkrivaju i koji su razlozi zbog kojih nije dobro prekinuti s dečkom odmah nakon prve zapreke.  

Ima toga još! Naše cure koje obilaze trgovine za vas su odabrale stvarčice koje je potrebno imati ovog ljeta, a za vas su pronašle i fantastične japanke. Saznajemo i sve o njezi i stilu Lane Jurčević te kakvu je kremu za sunce potrebno odabrati. Tu su i horor priče, blamaže, detektivska priča... I naravno posteri! Njih čak 22!  I čak dva fenomenalne dara! Gumena narukvica s inspirativnim porukama i  Tele2  broj s 30 MB za surfanje i 30 SMS poruka.  

Gumene narukvice idealne su za plažu, s njima možete i na more, a poslužit će i kao fantastičan modni dodatak. Izaberite svoju boju, a za bolji dojam čak i više njih. 

Posteri: Zendaya, Adnan i Tarik (X Factor), Na putu do zvijezda 2, Neon Jungle, Real Madrid, Justin Bieber, Zedd, Bella Thorne, Sam&Cat, Teorija velikog praska, Nick Jonas, Jelena Rozga,  Meghan Trainor, Vedran Ćorluka, Mladi vukodlak, Jennifer Lopez, Ed Sheeran, Fifth Harmony, Austin Mahone... Jumbo: Beyonce, Mega: Lana Jurčević i The Vamps 

Posjeti joomboos.24sata.hr