LayZ: Kad sam čuo svoje ime prošli su me trnci

Otkako je pobijedio na JoomBoos VideoStaru Matiji se potpuno promijenio život. Danas 'Zakon braće' ima više od 100.000 subova, a na tome je jako zahvalan fanovima
Vidi originalni članak

Trnci su mi prolazili cijelim tijelom kad sam čuo svoje ime - prisjetio se prošlogodišnje pobjede, Matija Lazarević (20) poznatiji kao LayZ. Vratolomijama koje ostavljaju bez daha osvojio je Hrvatsku i u prosincu prošle godine pobijedio na prvom JoomBoos natječaju “VideoStar” za najtalentiranijeg youtubera cijele regije. 

- Dok je publika pljeskala i uzvikivala moje ime osjećaj je bio fenomenalan - govori Matija koji, kaže, ipak nije očekivao pobjedu.

Student strojarstva snimanjem i objavom na YouTubeu prije pobjede na VideoStaru se bavio godinu i pol, a danas njegov kanal "Zakon braće" na kojem s bratom Dinom izvodi prankove ima više od 100.000 pretplatnika. 

- Kanal mi se tematski nije puno promijenio, ali sam se zato ja poboljšao. Unaprijedio sam svoje skillove i znanja o vlogovima. Svakim videom nešto novo naučim pa se zato i cijeli kanal razvija - objasnio je Matija i dodao da je u suradnji sa JoomBoosom puno naučio.

- Najviše mi se svidjelo što sam naučio o marketingu  i sponzorstvima i kako to funkcionira što sam ne bi mogao  - kazao je. Nakon pobjede, gdje god da se pojavi izaziva pomutnju, a za njim uzdišu tisuće djevojaka.

- Ma nije to sad neko preveliko ludilo. Nisam baš očekivao da će me tako brzo ljudi prepoznavati, ali - skromno će Matija i dodaje kako su mu obožavatelji doista najbitniji.

- Fanovi su važni jer su oni ti koji te gledaju, podržavaju i zbog kojih sve to i radiš. Pomažu mi i u određivanju sadržaja, jer iako nisu uvijek bitni pregledi po njima možeš vidjeti što se najviše sviđa publici - zaključio je.

Jeste li spremni za novu sezonu VideoStara? Pripremite se jer uskoro lansiramo, a pobjednik osim super ugovora sa JoomBoosom osvaja i fenomenalnu nagradu, putovanje u Hollywood.

 

 

Klikni reakciju i reci nam što TI misliš! Komentiraj, lajkaj, uživaj ;)
 

Posjeti joomboos.24sata.hr