Sve što trebaš znati o Niki i Ani - jedinim Videostar finalisticama!

Ana Rogač/Facebook/Franjo Matković
Između ovogodišnjih finalista Videostara kriju se i dvije cure - Nika i Ana.
Vidi originalni članak

One su zgodne, lijepe, pametne, ambiciozne i finalistice su ovogodišnjeg Videostara! A ako nisi čuo/la za njih, vrijeme je da upravo to napraviš.

ANA ROGAČ

Lijepo lice Ane Rogač poznato nam je još od prije. Ana nas je prije nekoliko mjeseci osvojila s parodijom na najveći hit ljeta 'Despacito', a potom je uslijedila i parodija na pjesmu 'Danza Kuduro'. Za sve ove ”spotove” Ana je okupila ekipu prijatelja koji su s njom dočarali kako prava parodija treba izgledati.

No, osim snimanja spotova i pjevanja, Ana je doista svestrana. Ona obožava modu zbog koje studira Tekstilno-tehnološki fakultet, a često ju možemo vidjeti kako nosi revije ili snima kampanje za hrvatske dizajnere.

U svojoj prijavi za Videostar Ana govori o tipičnim ženskim problemima - izlasku u klub bez kofera potrebnih stvari kojoj svakoj curi (ne)trebaju.

NIKA PAVIČIĆ

Simpatična Nika dolazi iz Bjelovara, a kao i Ana velika je zaljubljenica u modu. To dokazuje svakodnevno na svojem Instagram profilu gdje pokazuje odjevne kombinacije, a komentari koji potom slijede mogu nas ostaviti ljubomornima.

Nika također ima svoj YouTube kanal gdje objavljuje videe vezane za šminkanje, a tu je čak i brzi tečaj talijanskog jezika. Pod sloganom "Dare 2B different" Nika vodi i YouTube i Instagram, a zajedno s Leom Valentićem prijavila se za ovogodišnji Videostar. 

Klikni reakciju i reci nam što TI misliš! Komentiraj, lajkaj, uživaj ;)

Posjeti joomboos.24sata.hr