Instant articles 3325 pregleda 20. siječnja 2020.

Twitter na aparatima: Brad i Jen sreli se na dodjeli nagrada

instagram/wochit/canva

Brad Pitt i Jennifer Aniston snimljeni su zajedno na dodjeli nagrada Screen Actors Guild u Los Angelesu i internet je izvan sebe!

Poneseni emocijama na dodjeli SAG nagrada, bivši supružnici Brad Pitt i Jennifer Aniston susreli su se iza pozornice i završili jedno drugome u zagrljaju.

Twitter *na aparatima*

Brad je slavio u kategoriji najbolje muške sporedne uloge za film 'Bilo jednom u Hollywoodu', dok je Jennifer dobila priznanje za najbolju žensku glumicu u dramskoj seriji 'The Morning Show'. Kamere su ih uhvatile u trenutku kada su si međusobno čestitali na osvojenim nagradama te ju je on nesvjesno uhvatio za ruku, a ona se od srca smijala njegovim šalama.

Osim tog prekrasnog momenta, internetom je počela kružiti snimka kako je na dodjeli nagrade njezin bivši suprug gleda na televiziji. Nije se prestajao smijati i zaljubljeno ju je gledao. 

Njihov brak potrajao je od srpnja 2000. do listopada 2005. godine.

"Apsolutno sam za ponovno pokretanje 'Prijatelja', s pilot epizodom u kojoj se samci Jennifer Aniston i Brad Pitt ponovno počnu viđati", jedan je od komentara obožavatelja na Twitteru, koji je oduševljen njihovim ponovnim susretom.

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?