10 muških fora na koje će pasti čak i najpametnije cure

Pročitajte što će dečki sve reći samo kako bi dobili ono što žele. Koliko su uspješni u tome, procijenite same. Riješi anketu i reci jesi li doživjela najčešće muške navlakuše.
Vidi originalni članak

Dečki često puta provale nešto samo kako bi dobili od nas ono što žele i to bez puno muke. Neki to naprave slučajno, dok drugi točno znaju što treba reći kako bi ispunili svoj cilj. 

 

Pročitaj 10 muških navlakuša na koje će pasti čak i najpametnije djevojke. 

1. Ti si jako jednostavna. 

S tobom samo troši vrijeme. Zapravo, ne zna što bi ti rekao i tipičan je lažac. Misli da si obična, ali reći će ti da si jednostavna jer nisi kao druge. 

via GIPHY

2. Nisam još spreman za vezu, ali možemo se zabavljati

 Mnoge djevojke će pasti na ovu foru jer se nadaju da će jednog dana biti u vezi s dečkom. Djevojke, pripazite- u ovakvim izjavama najčešće se nalazite kod njega u stanu navečer. Uvijek ste sami. 

 

3. Ne želim seks od tebe, samo želim pričati

Uz ovu izjavu može se dodati- Skini se, neću ti ništa- ovo je klasična muška fora kada dečki žele samo seks. Reći će upravo ono što djevojke žele čuti i pomislit će kako je divan dečko. A nije. 

via GIPHY

 

4. Imam puno posla, ali javim se uskoro

Navlakuša s kojom kupuje vrijeme. Još se neko vrijeme želi igrati s tobom pa će izvaliti ovu foru samo kako bi te zadržao. 

 

5. Nikad nisam upoznao curu poput tebe

Ovo je jako lijepa rečenica koja laska djevojkama. Ali najčešće ovo dečki govore svakoj curi koju upoznaju samo zato da bi dobili ono što žele. 

via GIPHY

 

6. Da, draga. 

Da, draga- muška navlakuša s kojom će pokušati nasamariti. Potvrđuje samo zato da bi mislila kako će napraviti ili ispraviti nešto, a tepa zato što se želi izvući iz situacije pa želi biti slatkorječiv. 

via GIPHY

 

7. Idemo na koncert zajedno. 

Kasnije će te pozvati u svoj stan ili negdje kako bi dobio seks. Koncert ili kino je navlakuša kako bi zarobio tvoje srce. A želi samo jedno. 

via GIPHY

 

8. Prazna mi je baterija, daš mi mobitel da nazovem frenda.

Prvo će izgledati kao siroče koje mu se ispraznila baterija i fakat mu je potrebna pomoć. Ti ćeš nasjest jer samo želiš pomoći, a on će u toj situaciji nazvati sebe i ostat će ti njegov broj u mobitelu. 

Inače, vjerojatno ćeš čuti kako njegov mobitel zvoni jer ga zoveš upravo ti. 

 

9. Možemo se vidjeti sutra navečer. 

Još jedna fora. Predložit će vrijeme i mjesto samo zato kako bi ti mislila da ćete se čut i vidjet. Ali... ništa. Baš ništa. Od njega ni glasa niti traga. Situacija u kojoj baš i ne možeš puno napraviti. 

 

10. Imaš ono nešto. 

Fora slična onoj da nikad nije upoznao neku poput tebe. Kupuje vrijeme, misli da foru pod točkom 5 već znaš pa će isfurat istu stvar, ali u drugom pakiranju. 

via GIPHY

 

Riješi anketu i reci jesi li već doživjela ove fore. 

 

 

Klikni reakciju i reci nam što TI misliš! Komentiraj, lajkaj, uživaj ;)

LANSIRAJ SE I TI! 

 

Posjeti joomboos.24sata.hr