Bella Hadid prvi put pokazala dečka na Instagramu

bellahadid@instagram
Par se već neko vrijeme druži i navodno žele da stvari idu polako i prirodno, bez previše uplitanja javnosti...
Vidi originalni članak

Poznati supermodel Bella Hadid prošlog je tjedna sudjelovala na svjetskom filmskom festivalu u Cannesu i prije četiri dana svoje je fanove počastila s nekoliko fotografija na Instagramu. Ono što je najviše zainteresiralo sve fanove jest fotografija na kraju slideshowa koja pokazuje Bellu s osmijehom na licu, u zagrljaju visokog muškarca. Ispod fotografija stoji opis: „Zdrava. Zaposlena i voljena“.

'Zdrava, zaposlena, voljena'

Prema pisanju Cosmopolitana, taj muškarac je Marc Kalman, umjetnički direktor koji je blisko surađivao s Travisom Scottom, dečkom Kylie Jenner. Bella i Marc su viđeni zajedno još u lipnju i čini se da su se od tada nastavili družiti. Na žalost mnogobrojnih radoznalih fanova, Marcov profil na Instagramu je privatan tako da toliko željene informacije dolaze na kapaljku. Ali sad nakon ove fotke mnogi su sto posto uvjereni da su njih dvoje zajedno i jako, jako sretni.

Ova je njezina fotografija dosad prikupila više od 2 i pol milijuna lajkova, a među osobama koje su ju komentirale našle su se i njezina sestra Gigi te djevojka njihovog brata, Dua Lipa. Gigi je jednostavno u komentar postavila emoji koji se rumeni od slatkoće, dok je Dua Lipa prokomentirala „tako voljena“ i taj komentar popratila s tri srca.

Hmm, a što vi kažete na ovaj - zaljubljeni par?! :)

 

Ljetni JoomBoos magazin je na kioscima - nikad više poklona, nikad bolje priče, nikad zabavniji posteri!

Posjeti joomboos.24sata.hr