Prvi 70835 pregleda 12. srpnja 2021.

Vani je novi JoomBoos magazin s nikad više darova!

Novo izdanje JoomBoos Videostar magazina od danas možete pronaći na svim kioscima Tiska i Tisak prodajnim mjestima, kao i u Konzum prodavaonicama, po cijeni od 35 kuna. Magazin dolazi s najboljim ljetnim pričama i nikad više hit darova

Rosal gel protiv prištića i korektor u sticku, cool tetovaža, knjižica kvizova znanja, JoomBoos slamke, NESCAFÉ 3in1 Frappé i popust na personalizirane poruke youtubera, sve su to darovi koje dobivate uz novo ljetno izdanje JoomBoos Videostar magazina, najpopularnijeg magazina za mlade u Hrvatskoj.

Posebne papirnate slamke koje dobivate u novom broju magazina poklanja vam Europski parlament - pa tako možete uživati u svom omiljenom piću i pritom čuvati okoliš! #bezplastike

Osim cool papirnatih slamki, Europski parlament donosi vam i knjižicu kvizova znanja iz područja geografije, povijesti i zabavne trivije, pa uz pomoć njih možete učiti na najzabavniji mogući način!

 | Autor:

Osim najbogatijih darova dosad, u novom ljetnom magazinu očekuju vas odlične priče koje će vas zabavljati na ljetovanju, uz more, na plaži, u apartmanu, pored jezera, kod kuće i gdje god ovo ljeto provodili svoje vrijeme i duuuuge praznike - i sve to na dvije cool naslovnice. 

 | Autor:

U novom broju čitajte sve tajne iza kamera nove sezone nagrađivane JoomBoos serije 'Teini dnevnici', saznajte sve o prijateljstvu Marca Cuccurina i Petre Dimić, nerazdvojnih influencera nove generacije. Isto tako, kad smo već kod novih generacija, otkrijte najzabavnije činjenice o glazbenim idolima generacija Z i alfa, a tu su i zabavni ljetni kvizovi koji će vam dugo držati pažnju!

 | Autor:

Donosimo vam i odgovore poznate ginekologinje na 18 najčešćih pitanja o prvoj mjesečnici - bez tabua i cenzure, a tu je i intervju s talentiranom srednjoškolkom Meri koja u slobodno vrijeme ne voli ljenčariti, već izrađuje prekrasan nakit od gline i promovira ga na društvenim mrežama. 

Čekaju vas tu i male tajne odabira idealnog badića za odlazak na plažu, najnoviji modni trendovi, hit kombinacije influencerica s Instagrama koje ste sami ocijenili, najbogatiji ljetni horoskop, JoomBoos skandinavka i čak 30 postera najvećih domaćih i stranih zvijezda. 

 | Autor:

Cijeli ovaj nikada bogatiji paket JoomBoos Videostara od danas možete pronaći na svim kioscima Tiska i Tisak prodajnim mjestima, kao i u Konzum prodavaonicama, po cijeni od 35 kuna! Trk po svoj primjerak i neka najduže JoomBoos ljeto počne!

 | Autor:

 

 | Autor:

Tvoja reakcija?