Bella Thorne objavila golišave fotke i moćnu poruku uz njih

bella thorne / instagram
Ovaj njezin tekst će vas natjerati da razmislite, mogao bi vas jako rastužiti, ali i ohrabriti...
Vidi originalni članak

Okej, to da celebrityji objavljuju svoje golišave fotke više nije neka novost. Zapravo, nije uopće. Ali svaki put kad objave neku takvu fotku uvijek uz to stoji još nešto, neki razlog, njima posebno važan.

Sad je Bella Thorne objavila kolaž svojih golišavih fotki, na kojima se zapravo ne vidi skoro ništa, ali ispod njih je napisala vrlo važnu priču o tome zašto ih objavljuje. U tekstu priča o svom djetinjstvu, o borbi s time da se prihvati i o tome da se uvijek trudila svidjeti svima, posebno muškarcima, a manje samoj sebi. Njezin tekst prenosimo u cijelosti.

'Zašto uvijek tražim potvrdu drugih?'

"Što nije u redu sa mnom? Zašto uvijek tražim potvrdu drugih? Posebice muškaraca... Svi mi neprestano govore što da radim; govore mi da trebam biti solo, sama i sama sebe usrećiti. Ali, sve te stvari mi zvuče prilično zastrašujuće. Sve što želim je on. Da me drži, da me voli, da mi govori da će sve biti okej, želim da me gleda u oči te da tako znam da me prihvaća. Zašto? Zato što ne mogu prihvatiti samu sebe. Iz nekog razloga u svojoj si glavi jednostavno nisam je**no dovoljna. Nisam dovoljno dobra za njega, nju, bilo koga. A ako nema njega, onda tražim nekog novog 'njega', ili nju. Ali zašto ne mogu jednostavno tražiti sljedeću - sebe? Naći sebe i prihvatiti sebe. Možda je to zato što su me cijeli život maltretirali.

Bila sam izložena s**su od djetinjstva i to je jedino što znam ponuditi svijetu. Ili je sve ovo možda zato što sam odgajana da mislim kako nisam dovoljno dobra. Da nisam dovoljno dobra za nju ili bilo koga drugoga. No, nije važno što mi se dogodilo. Ono što je važno jest ono što mi se događa sada. Ne mogu za sve kriviti svoje djetinjstvo. Zapravo, ne mogu kriviti bilo koga drugoga. Mogu kriviti samo sebe. Mogu kriviti sebe za to što se trenutno nemam. Mogu kriviti sebe za to što ne mislim da sam privlačna. Krivim sebe za to što pokušavam okriviti sve oko sebe. A očekujem da će me ljudi voljeti dovoljno kako bih ja zavoljela samu sebe... No, to se nikad neće dogoditi. Jer, kako bi došao do cilja, moraš raditi za taj cilj. Ne ići ispod ili iznad ili varati kako ne bi toliko boljelo. Moraš biti povrijeđen na ovom svijetu. Mora te boljeti, moraš voljeti i moraš prihvaćati. Na tome leže sve naše emocije. Zasad osjećam samo jednu od ovih stvari. Možete li pogoditi koju? Bol... No, ne boli me zbog ljudi, boli me zbog mene same. 

Boli me zato što se ne volim i ne prihvaćam. I obično ovakvi tekstovi imaju svoj kraj...no, ja trenutno ne znam kraj. I dalje se tražim i pokušavam sve dokučiti. Pa, je li to okej? Je li u redu znati koji ti je krajnji cilj, ali ne imati pojma o tome kako ga ostvariti? Vjerojatno nije, ali mogu početi jedino tako što ću to prihvatiti."

Huh... Ovo je prilično teško za čitati, ali u isto vrijeme i prilično inspirativno. Hrabro od nje što je ovako javno iznijela sve svoje nesigurnosti. Držimo joj fige da joj sve krene na bolje<3

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

Posjeti joomboos.24sata.hr