Bez srama 890 pregleda 27. kolovoza 2019.

Bella Thorne objavila golišave fotke i moćnu poruku uz njih

bella thorne / instagram

Ovaj njezin tekst će vas natjerati da razmislite, mogao bi vas jako rastužiti, ali i ohrabriti...

Okej, to da celebrityji objavljuju svoje golišave fotke više nije neka novost. Zapravo, nije uopće. Ali svaki put kad objave neku takvu fotku uvijek uz to stoji još nešto, neki razlog, njima posebno važan.

Sad je Bella Thorne objavila kolaž svojih golišavih fotki, na kojima se zapravo ne vidi skoro ništa, ali ispod njih je napisala vrlo važnu priču o tome zašto ih objavljuje. U tekstu priča o svom djetinjstvu, o borbi s time da se prihvati i o tome da se uvijek trudila svidjeti svima, posebno muškarcima, a manje samoj sebi. Njezin tekst prenosimo u cijelosti.

'Zašto uvijek tražim potvrdu drugih?'

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

What is wrong with me? Why do I always need Validation from everyone but mostly men... Everyone keeps telling me to be single, be alone, and make your self happy. But All those things sound so fucking scary to me. all I want is him. I want him to hold me, I want him to love me, I want him to tell me it's ok, I want him to look me in the eyes and let me know I'm accepted. Why? Because I can't accept myself. For some reason in my head I'm just not fucking good enough. Not good enough for him or Her or anyone else. And if it's not him I just look for the "next" him, or her Why can't I just look for the next me? Find me and accept me. Was it because I was molested my whole life. Exposed to sex at such a young age it's all I know how to offer to the world...or is it because I was raised to think I wasn't good enough. Not good enough for her or anything else. But it doesn't matter what happened to me.. What matters is whats happening to me right now. I can't blame my childhood, in fact I can't blame anyone for anything. All I can do is blame me. I blame me for not loving myself. I blame me for not thinking I'm attractive, I blame me for putting this on everyone around me. Expecting people to love me enough for me to love myself. But at the end of the day that will never happen. Because the only way to get to your end goal is to work through it. Not around or above or try and find a cheat code so you don't have to hurt as much. You have to hurt in this world. Hurting, loving, and accepting. That's what our emotional world lays on. Right now I only have one of those things. Can you guess what it is? Hurting. Right now I only hurt...but I'm not hurting for other people no I'm only hurting myself. By not loving me and by not accepting me. Usually these free handed writing bits..they have an end, but I don't have an end. I'm still figuring it out as always. So is that ok? Is it ok to know what your end goal Is but absolutely no way or idea how to achieve it. It's probably not but I can only start by accepting it. This poem is about mommy and daddy and me and you ❤️ #thelifeofawannabemogul

Objavu dijeli BELLA (@bellathorne)

"Što nije u redu sa mnom? Zašto uvijek tražim potvrdu drugih? Posebice muškaraca... Svi mi neprestano govore što da radim; govore mi da trebam biti solo, sama i sama sebe usrećiti. Ali, sve te stvari mi zvuče prilično zastrašujuće. Sve što želim je on. Da me drži, da me voli, da mi govori da će sve biti okej, želim da me gleda u oči te da tako znam da me prihvaća. Zašto? Zato što ne mogu prihvatiti samu sebe. Iz nekog razloga u svojoj si glavi jednostavno nisam je**no dovoljna. Nisam dovoljno dobra za njega, nju, bilo koga. A ako nema njega, onda tražim nekog novog 'njega', ili nju. Ali zašto ne mogu jednostavno tražiti sljedeću - sebe? Naći sebe i prihvatiti sebe. Možda je to zato što su me cijeli život maltretirali.

Bila sam izložena s**su od djetinjstva i to je jedino što znam ponuditi svijetu. Ili je sve ovo možda zato što sam odgajana da mislim kako nisam dovoljno dobra. Da nisam dovoljno dobra za nju ili bilo koga drugoga. No, nije važno što mi se dogodilo. Ono što je važno jest ono što mi se događa sada. Ne mogu za sve kriviti svoje djetinjstvo. Zapravo, ne mogu kriviti bilo koga drugoga. Mogu kriviti samo sebe. Mogu kriviti sebe za to što se trenutno nemam. Mogu kriviti sebe za to što ne mislim da sam privlačna. Krivim sebe za to što pokušavam okriviti sve oko sebe. A očekujem da će me ljudi voljeti dovoljno kako bih ja zavoljela samu sebe... No, to se nikad neće dogoditi. Jer, kako bi došao do cilja, moraš raditi za taj cilj. Ne ići ispod ili iznad ili varati kako ne bi toliko boljelo. Moraš biti povrijeđen na ovom svijetu. Mora te boljeti, moraš voljeti i moraš prihvaćati. Na tome leže sve naše emocije. Zasad osjećam samo jednu od ovih stvari. Možete li pogoditi koju? Bol... No, ne boli me zbog ljudi, boli me zbog mene same. 

Boli me zato što se ne volim i ne prihvaćam. I obično ovakvi tekstovi imaju svoj kraj...no, ja trenutno ne znam kraj. I dalje se tražim i pokušavam sve dokučiti. Pa, je li to okej? Je li u redu znati koji ti je krajnji cilj, ali ne imati pojma o tome kako ga ostvariti? Vjerojatno nije, ali mogu početi jedino tako što ću to prihvatiti."

Huh... Ovo je prilično teško za čitati, ali u isto vrijeme i prilično inspirativno. Hrabro od nje što je ovako javno iznijela sve svoje nesigurnosti. Držimo joj fige da joj sve krene na bolje<3

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

2 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Iva_998

    Iva_998

    Jao kao da sebe vidim u svemu tome.
  • mala_loodacha

    omg :( <3