Bieber stao na stranu svog menadžera u drami s Taylor

justinbieber/taylorswift/instagram
Drama u kojoj su glavni likovi Taylor Swift i Scooter Braun se nastavlja, a zvijezde i dalje zauzimaju strane u ovoj javnoj svađi.
Vidi originalni članak

Najnoviji celebrity koji je zauzeo stranu u drami između Taylor i Scootera je Justin Bieber, kojemu je Scooter, ustvari, glazbeni menadžer, javlja Cosmopolitan.

I Justin je zauzeo stranu 

On je na Instagramu podijelio screenshot TMZ članka naslova 'Taylor Swift je slobodna izvoditi sve svoje hitove na AMA-ima...Big Machine je ne može zaustaviti'. U tom članku predstavnici diskografske kuće Big Machine Records tvrde kako oni nemaju nikakvo "legalno pravo zaustaviti je niti su to ikad pokušali". 

Tim je screenshotom jasno dao do znanja da u ovoj drami definitivno nije na Taylorinoj strani, već na strani svog menadžera, što je nekako bilo i očekivano, ako ćemo iskreno.

Što se, zapravo, dogodilo?

Ako ste se malo pogubili u cijeloj ovoj drami i ne znate što se zapravo dogodilo, ukratko ćemo vam objasniti.

Dakle, Scooter je ranije ove godine otkupio Taylorinu bivšu diskografsku kuću, Big Machine Records. Time je, također, otkupio i prava na sve njezine pjesme koje je snimila pod njihovim imenom. Taylor je zatim obećala sve pjesme ponovno snimiti kako bi povratila autorska prava na njih, a nakon što se ovog ljeta drama stišala, sada se ponovno zahuktala nakon što je Taylor na Tumblru napisala kako joj Scooter i njegova kompanija ne dopuštaju da uživo izvodi svoje pjesme na American Music Awardsima, gdje će biti nagrađena titulom najboljeg izvođača desetljeća. 

Sve o ovoj drami možete čitati ovdje:

DRAMA Zvijezde brane Taylor: 'Ljuta sam, ovo je manipulacija'

 

Nabavi svoju ulaznicu za veliko finale Rap Campa u Opera Clubu!

Posjeti joomboos.24sata.hr