Bez srama 1702 pregleda 16. studenoga 2019.

Zvijezde brane Taylor: 'Ljuta sam, ovo je manipulacija'

taylorswift/selenagomez/instagram

Drama koja je počela ovog ljeta ponovno se zahuktala.

Ovog ljeta celebrity svijet je potresla drama između Taylor Swift i glazbenog menadžera Scootera Brauna, koji je, između ostaloga, menadžer i Justinu Bieberu. Scooter je, naime, kupio Big Machine Records, bivšu diskografsku kuću čija je vlasnica bila Taylor, a time je otkupio i prava na sve njezine pjesme koje je snimila u toj kući, javlja Seventeen. 

Zvijezde su tada zauzele strane i svatko je imao nekakvo mišljenje o cijeloj ovoj drami. No, Taylor je zatim smirila dramu i obećala da će ponovno snimiti sve svoje stare pjesme kako bi vratila prava na njih te ih ponovno mogla izvoditi i svi su se nekako smirili. Ipak, primirje je trajalo svega nekoliko mjeseci, a drama je sad ponovno - ON!

Taylor tvrdi da joj Scooter ne dopušta izvođenje pjesama

Zašto? Pokušat ćemo vam objasniti na najjednostavniji mogući način.

Taylor će, na nadolazećim American Music Awardsima, biti 'okrunjena' prestižnom titulom najboljeg izvođača desetljeća. Naravno, kad se radi o nečemu toliko prestižnom, red je da Taylor ondje izvede i sve svoje najpoznatije pjesme. No, tu je nastao mali problem.

Prema Taylorinim riječima s društvenih mreža, Scooter joj ne dopušta da izvodi one pjesme na koje on ima autorska prava (koja je dobio kupnjom njezine diskografske kuće). Zato se Taylor javnosti obratila za pomoć kako bi svoje pjesme mogla izvoditi na AMA-u, ali i kako bi ih mogla koristiti u svom nadolazećem dokumentarcu koji snima u suradnji s Netflixom.

Njezini prijatelji je brane

 | Autor: screenshot/instagram screenshot/instagram

Mnoge zvijezde ponovno su zauzele strane u nastavku ove drame, a među prvima se na Instagramu javila Taylorina najbolja frendica, Selena Gomez, javlja Seventeen.

"Srce mi je toliko teško. Slabo mi je i iznimno sam ljuta. Ovdje se radi o pohlepi, manipulaciji i igrama moći. Bez osjećaja i bez srca. Bez poštovanja prema riječima koje je moja prijateljica pisala u svojoj sobi od svoje 14. godine. Opljačkao si i zgazio jednog od najboljih tekstopisaca današnjice i ukrao joj šansu da izvodi svoje pjesme i slavi ih zajedno sa svojim fanovima i cijelim svijetom", napisala je, između ostaloga, Selena.

No, ona nije jedina koja je stala u Taylorinu obranu. Na društvenim su se mrežama javile i Halsey, Gigi Hadid, Rebecca Black i mnogi drugi.

Javili su se i iz Big Machine Recordsa

Ali, nisu se javili samo oni koji brane Taylor i pokušavaju Scootera uvjeriti da bi joj trebao prepustiti prava na njezine vlastite pjesme. Iz Big Machine Recordsa objavili su priopćenje za javnost u kojem piše:

"Ni u jednom trenutku nismo rekli da Taylor ne smije izvoditi pjesme na AMA-u ili ih uključiti u Netflix dokumentarac. Zapravo, mi joj nikako ne možemo zabraniti da uživo izvodi bilo koju pjesmu." Nastavili su objašnjavajući kako "narativ koji je (Taylor) kreirala uopće ne postoji" te su napisali kako im se ne sviđa što je Taylor ovako javno objavila sve detalje vezane uz ovu situaciju, jer to "negativno utječe na njihove zaposlenike i njihove obitelji."

U ovom je prepucavanju zaista teško znati tko je u pravu, a tko nije, ali ova drama će se sigurno nastaviti barem još neko vrijeme. O svemu ćemo vas redovno izvještavati.

 

Nabavi svoju ulaznicu za veliko finale Rap Campa u Opera Clubu!

 | Autor:

Tvoja reakcija?