Cure više vole svoju BFF nego dečka?

ana_rogac@instagram
Sigurno imaš frendicu koju cijeniš više od ikoga u svom životu, pa možda čak više i od svog dečka. Možda si čitavo vrijeme krivo tumačila pojam srodna duša jer istraživanje je pokazalo da cure više vole svoje najbolje frendice nego dečke.
Vidi originalni članak

Cure su puno bliskije i povezanije sa svojim najboljim frendicama. 

U istraživanju je bilo ispitano preko 1500 cura, a čak 50 posto njih je potvrdilo da su bliskije sa svojom najboljom frendicom nego s dečkom, a postoje i razlozi za to. 

via GIPHY

Prvi razlog s kojim su se skoro sve cure složile zašto su bolje sa frendicama nego s dečkima je jer s frendicama mogu pričati o svemu. Cure misle da ih njihove frendice više slušaju i da im mogu reći stvari koje ne bi mogle reći svom partneru.

Čak 39 posto ispitanih cura preferira svoje frendice jer s njima mogu biti potpuno svoje i da imaju puno toga više zajedničkog

Frendice ipak imaju najbolje savjete!

via GIPHY

Puno cura je priznalo da nisu stavile dečke na prvo mjesto jer ih njihove frendice manje iritiraju  i imaju bolji smisao za humor. 

Istraživanja pokazuju da najbolje frendice znaju čak dvije tajne više nego partner

via GIPHY

Dečki, vrijeme je da se malo više potrudite!

7 grešaka koje cure rade u seksu!

Stigao nam novi broj JoomBoos VideoStar magazina u kojem smo, samo za vas, pripremili hrpu iznenađenja.

Možete odabrati između dvije naslovnice. Na jednoj se nalazi zločesti dečko YouTubea Logan Paul, a na drugoj jedna od najpopularnijih hrvatskih YouTuberica SaamoPetra.

Ne propusti odlične modne savjete i pročitaj kako isfurati jednu od najpopularnijih boja sezone.

Otkrij pedeset nijansi žute i saznaj kako uvijek biti trendi u školi.

U magazinu možeš dobiti super cool dar - personalizirane kartice s motivacijskom porukom koju su ručnu potpisali najpoznatiji hrvatski YouTuberi i Nescafe 3u1.

 

ŽELIŠ BITI YOUTUBER NA JEDAN DAN I OSVOJITI SNIMANJE SA ZAKON BRAĆE? KLIKNI OVDJE

Posjeti joomboos.24sata.hr