Bez srama 9044 pregleda 12. travnja 2018.

7 grešaka koje cure rade u seksu!

Tumblr

Seks je jedno od najboljih životnih užitaka, no koliko god dugo i češto to radiš, pitaš se radiš li sve što tvoj dragi voli.

Očekivanje da ti dečko čita misli i želje ne vodi dobrom seksu. Često smo same sebi najgore neprijateljice jer nas muči bezbroj stvari o kojima ne pričamo s dečkom.. 

Ovo su neke od najčešćih pogrešaka koje radiš,a treba ih izbjeći! 

 

1. Ti misliš da je on uvijek raspoložen

E,  pa nije! On sigurno ima neke brige u glavi za koje ne znaš, loše ocjene u školi, ili svađu sa svojm BFF. Pokuašj pričati s njim, razgovor sve može riješiti. 

via GIPHY

2. Ti nikada ne iniciraš seks

Kada ti želiš seks, pokaži mu da voliš i želiš.  Njemu je privlačno kada imaš kontrolu i pokažeš mu da ga želiš odmah i sad.

via GIPHY

3. Bojiš se govoriti prostote

Nije da ti savjetujemo da psuješ u školi, ali u krevetu je sve dozvoljeno. 

via GIPHY

4. Očekuješ maženje nakon seksa

Dečkima je na pameti se okrenuti i zaspati. Pokušaj i ti, nije loše. 

via GIPHY

5. Odbiješ seks nabrzaka 

Duga predigra i dugo vođenje ljubavi voli većina cura, ali i seks na brzaka zaista nije loš. Takav seks će unijet će svježinu i uzbuđenje u vaš seksualni život, i dodati novi dimenziju vašoj vezi. 

via GIPHY

6. Ignoriraš dijelove njegovog tijela 

Dečki vole da ih se dodiruje i ljubi po vratu, ramenima, rukama, trbuhu, bedrima ali i bradavicama i testisima, što mnoge cure zaboravljaju. Podsjeti se idući put kad ćete se seksati, bit će ti zahvalan!

via GIPHY

7. Opsjednuta si izgledom svog tijela

Ako te brine celulit ili koja kila viška na guzi - vjeruj nam - oni to ne primjećuju za vrijeme seksa. Uživaj u svakoj sekundi seksa, a kad si gotova se baci na posao kako bi se što bolje osjećala u svojoj koži. 

via GIPHY

 

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Avatar dbeber

    dbeber

    psovanje je najbolje! uf