Dino Petrić u novom hitu pjeva o strahu od ljubavnog gubitka

neo visuals
Nakon što je ovo ljeto izbacio nekoliko vrlo zaraznih hitova, Dino Petrić ima novu pjesmu koja ovoga puta govori o onoj maloj, slatkoj dozi ljubomore koju svi poznajemo, a u njegovu novu ljubavnu stvar 'Jer još usne peku' ćete se sigurno zaljubiti.
Vidi originalni članak

Dino Petrić nedavno je s pobjednicom Orbit-JoomBoos showa 'Vrijeme da zablistaš', Katarinom Grujo, izbacio hit 'Sto života'. Ovim su hitom na JoomBoosu na neki način zatvorili ljeto, a ususret jeseni, Dino nam je ponovno pripremio nešto genijalno i zarazno.

S pjesmom 'Jer još usne peku' svatko će se barem malo poistovjetiti, a ova ljubavna balada govori o - naravno, ljubavi, ali i strahu od gubitka iste...

POGLEDAJTE VIDEO:

Dino za sebe kaže da nije ljubomoran tip, jer se upravo ta riječ često veže za nešto ružno. Ali kad je u pitanju ljubav, naravno da uvijek postoji ta neka mala doza straha i strepnje da se ne izgubi voljena osoba. I baš o tome govori ova pjesma. "No, ako u odnosu postoji obostrano povjerenje, strahu tu nema mjesta, strah je nepotreban", dodaje Dino.

Kako zvuči kad Dino pjeva o tom skrivenom aspektu svakog ljubavnog odnosa i kako izgleda spot za njegovu novu ljubavnu pjesmu, pogledajte ekskluzivno na JoomBoos YouTube kanalu.

 

U ljetnom broju JoomBoos Videostar magazina pronađite najsočnije priče!

Posjeti joomboos.24sata.hr