Dramatično: Jeffree na storyju plače zbog prekida

jeffreestar@instagram
Iako je posljednjih dana sve na njegovim društvenim mrežama izgledalo dosta dramatično, čini se da je Jeffree već mnogo bolje...
Vidi originalni članak

Jeffree Star ovog je vikenda potvrdio ono o čemu se šuškalo danima prije njegova videa. Da, prekinuo je s dugogodišnjim dečkom Nathanom i, da, prilično je slomljen nakon prekida.

Sad je objavio i uplakani story

Sve je objasnio u videu na YouTubeu, a onda je prekinuo šutnju i na ostalim društvenim mrežama. Na Instagramu je objavio story u kojem uplakan moli pratitelje da 'swipeaju' i pogledaju video u kojem objašnjava prekid s Nathanom.

"Ne postoji jednostavan način da ovo kažem. Pokušao sam snimiti video, znam da me mnogo ljudi to tražilo, tako da 'swipe up'...", objasnio je Jeffree. 

Prekinuli nakon pet godina

Nathan i Jeffree prekinuli su petogodišnju vezu samo par tjedana nakon što su uselili u novu vilu u Kaliforniji, a u videu je fanovima objasnio kako se njih dvoje jednostavno "više ne vole", javlja Seveteen.

No, iako je posljednjih dana na njegovim društvenim mrežama bilo puno suza i sve je izgledalo dosta dramatično, čini se da će uskoro biti kao nov. A promijenio je i frizuru, što je svakako dobra stvar.

Želimo mu da se što prije oporavi i krene u nove pobjede!

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

Posjeti joomboos.24sata.hr