Bez srama 1375 pregleda 14. siječnja 2020.

Dramatično: Jeffree na storyju plače zbog prekida

jeffreestar@instagram

Iako je posljednjih dana sve na njegovim društvenim mrežama izgledalo dosta dramatično, čini se da je Jeffree već mnogo bolje...

Jeffree Star ovog je vikenda potvrdio ono o čemu se šuškalo danima prije njegova videa. Da, prekinuo je s dugogodišnjim dečkom Nathanom i, da, prilično je slomljen nakon prekida.

Sad je objavio i uplakani story

 | Autor: jeffreestar@instagram jeffreestar@instagram

Sve je objasnio u videu na YouTubeu, a onda je prekinuo šutnju i na ostalim društvenim mrežama. Na Instagramu je objavio story u kojem uplakan moli pratitelje da 'swipeaju' i pogledaju video u kojem objašnjava prekid s Nathanom.

"Ne postoji jednostavan način da ovo kažem. Pokušao sam snimiti video, znam da me mnogo ljudi to tražilo, tako da 'swipe up'...", objasnio je Jeffree. 

Prekinuli nakon pet godina

Nathan i Jeffree prekinuli su petogodišnju vezu samo par tjedana nakon što su uselili u novu vilu u Kaliforniji, a u videu je fanovima objasnio kako se njih dvoje jednostavno "više ne vole", javlja Seveteen.

No, iako je posljednjih dana na njegovim društvenim mrežama bilo puno suza i sve je izgledalo dosta dramatično, čini se da će uskoro biti kao nov. A promijenio je i frizuru, što je svakako dobra stvar.

Želimo mu da se što prije oporavi i krene u nove pobjede!

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?