Glumica progovorila o traumama iz školskih dana

priyankachopra/Instagarm
Priyanka je danas poznata i cijenjena glumica, ali u djetinjstvu joj nije bilo lako
Vidi originalni članak

Srednja škola mnogima predstavlja noćnu moru. Najgori dio je taj što postoje tinejdžeri koji misle da je biti cool najvažnija stvar na svijetu, a one koji se ne uklapaju u njihove standarde zlostavljaju. Bullying u srednjoj doživjela je i danas poznata glumica, Pryanka Chopra, a sad je progovorila o tim traumama.

Kad je preselila u SAD i ondje krenula u školu, zlostavljanje je odmah krenulo. Nazivali su je raznim, ne lijepim imenima.

"Tretirali su me drugačije zbog boje kože. Bilo je to teško razdoblje. Zvali su me 'brownie', 'curry' i 'vrati se na slona s kojim si došla'. To je stvarno utjecalo na mene jer sam bila tek dijete, i utjecalo je na sliku koju imam o sebi", ispričala je glumica.

Iako joj je tada to bio pakao, danas bez tog iskustva ne bi bila ono što je. To ju je razdoblje, kaže, samo dodatno očvrsnulo i to se danas itekako prepoznaje.

POGLEDAJ NOVU EPIZODU SAVRŠENOG SPOJA:

Novi JoomBoos Videostar magazin napokon je vani i možete ga naći na svim kioscima! Ovoga puta čitajte još više priča, deset životnih ispovijesti, intervju s Chodom, saznajte sve o Savršenom spoju u kojem glumi i Baka Prase, novoj sezoni Prank'da i uživajte u poklonima, iznenađenjima, križaljkama i 19 precool postera koji dolaze u svakom broju!

Posjeti joomboos.24sata.hr