Bez srama 671 pregleda 17. svibnja 2019.

Glumica progovorila o traumama iz školskih dana

priyankachopra/Instagarm

Priyanka je danas poznata i cijenjena glumica, ali u djetinjstvu joj nije bilo lako

Srednja škola mnogima predstavlja noćnu moru. Najgori dio je taj što postoje tinejdžeri koji misle da je biti cool najvažnija stvar na svijetu, a one koji se ne uklapaju u njihove standarde zlostavljaju. Bullying u srednjoj doživjela je i danas poznata glumica, Pryanka Chopra, a sad je progovorila o tim traumama.

Kad je preselila u SAD i ondje krenula u školu, zlostavljanje je odmah krenulo. Nazivali su je raznim, ne lijepim imenima.

"Tretirali su me drugačije zbog boje kože. Bilo je to teško razdoblje. Zvali su me 'brownie', 'curry' i 'vrati se na slona s kojim si došla'. To je stvarno utjecalo na mene jer sam bila tek dijete, i utjecalo je na sliku koju imam o sebi", ispričala je glumica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Priyanka Chopra Jonas (@priyankachopra) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

💎✨💎✨

A post shared by Priyanka Chopra Jonas (@priyankachopra) on

Iako joj je tada to bio pakao, danas bez tog iskustva ne bi bila ono što je. To ju je razdoblje, kaže, samo dodatno očvrsnulo i to se danas itekako prepoznaje.

POGLEDAJ NOVU EPIZODU SAVRŠENOG SPOJA:

Novi JoomBoos Videostar magazin napokon je vani i možete ga naći na svim kioscima! Ovoga puta čitajte još više priča, deset životnih ispovijesti, intervju s Chodom, saznajte sve o Savršenom spoju u kojem glumi i Baka Prase, novoj sezoni Prank'da i uživajte u poklonima, iznenađenjima, križaljkama i 19 precool postera koji dolaze u svakom broju!

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    Ajme grozno...