Iznenadit će vas što muškarci ne vole u predigri!

canva
Možda ćete se iznenaditi kad ovo čujete, ali vaš dečko ima mnoge erogene zone koje se lako mogu stimulirati dodirom, a o njima se ne govori često kao o ženskim erogenim zonama...
Vidi originalni članak

Iako će njegovo donje područje uvijek biti ono što nam prvo padne na pamet, njegova (1) usta (na 1. mjestu) i usne (na 2. mjestu) također se nalaze prilično visoko na popisu erogenih zona, dobivši ocjenu 7 od 10. OK, pa možda to i nije totalno šokantno, jer tko ne voli biti ljubljen?

Ne zaostaje ni njegov potiljak (3), s ocjenom 5,8, bradavice (4) s ocjenom 4,8 i donji dio leđa (5) s 2,8. A najniža ocjena na ljestvici od jedan do 10 je podlaktica. Da, možda biste trebali izbaciti dodirivanje tog dijela tijela kod svog izabranika tijekom maženja i vođenja ljubavi, khm...

Studija, koju su zajedno proveli Sveučilište Bangor i Sveučilište Witwatersrand u Johannesburgu, otkrila je da su erogene zone za oba spola "izvanredno dosljedne". Od 800 ispitanih sudionika u Velikoj Britaniji i Južnoj Africi, rezultati su ostali gotovo nepromijenjeni "bez obzira na rasu, spol i seksualnu orijentaciju."

Dakle, muškarci su s Marsa, ali i žene?  S obzirom na to da se ženske erogene zone ne razlikuju mnogo od muških i da se muškarci jedva razlikuju od svojih kolega u ovom području, to je situacija u kojoj svi dobivaju kada je u pitanju zadovoljstvo partnera. Dame, primijenite tehnike u kojima uživate na sebi, a zatim ih implementirajte i kod svog partnera.

Međutim, bez obzira na to što odaberete, neka sve bude bez stopala. Od 41 dijela tijela, kada je riječ o njihovoj seksualnoj privlačnosti, stopala su dobila apsolutno najnižu ocjenu!

Posjeti joomboos.24sata.hr