Kraljica je dosta oštra prema mlađim članovima obitelji?

Iako o malenom Archieju još nije rekla ništa, William (a indirektno i Charles) nisu ostali pošteđeni njena 'oštra' komentara. No, nije jedina koja ima oštre komentare...
Vidi originalni članak

Kad bi zidovi kraljevskih palača mogli pričati, imali bi što za reći! A jedna od zanimljivijih priča bila bi ona o reakcijama Kraljice Elizabete II. kad upoznaje svoje unuke i praunuke. Osim nje, neobične reakcije dosad su imali i princ Charles i Philip, piše Mirror.

Iako prilikom nedavnog upoznavanja s praunukom Archiejem, prvim djetetom Meghan Markle i princa Harryja, nije izrekla ništa oštro ili neprimjereno, Kraljica navodno nije štedjela prinčeve Williama i Harryja kad su se tek rodili (a komentar je indirektno dobio i princ Charles), piše Mirror. 

Imali su i drugi svojih trenutaka...

Prema pisanju britanskih medija, kraljica je tijekom upoznavanja s malenim Williamom rekla: "Hvala Bogu da nema uši kao svoj otac!"

Philip je, pak, prvi oštriji komentar izrekao na račun svog sina Charlesa kad ga je prvi put vidio, usporedivši ga s "pudingom od šljiva".

No, i sam Charles imao je svoj trenutak slabosti. Naime, kad je saznao da je Diana rodila Harryja, komentirao je: "Oh Bože, dječak je! Ima čak i crvenu kosu."

Ups, baš se ne suzdržavaju...

POGLEDAJ NOVI VIDEO NA JOOMBOOSU:

Novi JoomBoos Videostar magazin napokon je vani i možete ga naći na svim kioscima! Ovoga puta čitajte još više priča, deset životnih ispovijesti, intervju s Chodom, saznajte sve o Savršenom spoju u kojem glumi i Baka Prase, novoj sezoni Prank'da i uživajte u poklonima, iznenađenjima, križaljkama i 19 precool postera koji dolaze u svakom broju!

Posjeti joomboos.24sata.hr